Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010 15:27

Βλάχος: «Αντιμετωπίζουμε το ίδιο όλα τα παιχνίδια»

Γράφτηκε από την

Μιλώντας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη, ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος δήλωσε σήμερα: «Για μας, είτε παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, είτε με μία ομάδα μικρότερης δυναμικότητας είναι το ίδιο. Ο Αστέρας δεν έχει δικαίωμα να επιλέξει παιχνίδια και ο βαθμός δυσκολίας είναι πάντοτε υψηλός.
Οπως έχουμε κάνει σε όλα τα παιχνίδια, που προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε, έτσι θα κάνουμε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».
Η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι της Κυριακής συνεχίστηκε σήμερα το πρωί με τον Βαγγέλη Βλάχο να δίνει βάρος στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε και πολλές ασκήσεις με μπάλα και ολοκληρώθηκε με τελειώματα φάσεων.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Λαμπρόπουλος, Ρούμπιλ, ενώ ο Ιβάνοφ και ο Ριμκεβίτσιους που έχουν μείνει πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης θα παίξουν αύριο με την ομάδα των νέων (Κ-20).
Η προετοιμασία του Αστέρα θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί (10.00 π.μ.) και αμέσως μετά την προπόνηση ο Βαγγέλης Βλάχος θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής.



NEWSLETTER