Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 21:29

Γευσιγνωσία στη Μεσσήνη στο πλαίσιο του 9ου Μαραθώνιου

Γράφτηκε από την

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο το πρωί εκδήλωση Γευσιγνωσίας Τοπικών Προϊόντων στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 9ου Μαραθωνίου Μεσσήνης και...

 

συγκεκριμένα κατά τη διαδικασία παραλαβής αριθμών από τους αθλητές στην κεντρική πλατεία της πόλης, στην οποία συνέβαλαν καθοριστικά οι εθελοντές του Συλλόγου Γυναικών Μεσσήνης και Περιχώρων, ενώ τους αθλητές – δρομείς καλωσόρισε στην πόλη της Μεσσήνης ο δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος. Ο δήμαρχος σημείωσε ότι η Μεσσήνη στηρίζει τον αθλητισμό και ευχήθηκε στους δρομείς να βελτιώσουν τον χρόνο τους.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι τυποποιητές: ΣΥΚΙΚΗ Α.Ε., Οινοποιείο Καραγγελής, Γλυκολόγα – Γεωργία Λαμπροπούλου, “Messiniako” Κοντόπουλος Μ. & Θ. Ο.Ε., Τυροκομική Μεσσήνης Αφοι Πετρόπουλοι, Οικοτεχνία-Αικατερίνη Πολίτη, “Militsa Olive Oil” - Σωτήρης Χαρίτος, Τυροκομείο “Ο Πολυφημος”, τα αρτοποιεία Σείριος Καίσαρης, Απόστολος Μυλωνάς και Κωνσταντίνος Σκουρλέτης και Γλυκά του Κουταλιού – Μαρία Δουβογιάννη.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε δρώμενο με γυμναστικές επιδείξεις από τον σύλλογο “Η Χαρά του Παιδιού” και χορευτική παράσταση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεσσήνης. Παράλληλα, λειτούργησε παιδότοπος από τον Παιδικό Σταθμό “Το Πρώτο μας Σχολείο”.