Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2011 17:47

Αστέρας Τρίπολης: Σε ρυθμούς Ηρακλή

Γράφτηκε από την

Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι παίκτες του Αστέρα επέστρεψαν χθες το πρωί στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή. 
Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με όσους αγωνίστηκαν το Σάββατο με την Λάρισα να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν έκαναν κανονικά προπόνηση που περιελάμβανε πολλές ασκήσεις με μπάλα σε μικρό χώρο.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χρήστος Πιπίνης, Σαλίμ Αράς και Κρις, ενώ ο Ράντοσλαβ Ματούσιακ δεν προπονήθηκε γιατί είχε πυρετό.
Από την προπόνηση απουσίασαν ακόμα, λόγω των κλήσεων τους στις εθνικές ομάδες, ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, ο Κώστας Φορτούνης και ο Νίκος Σκόνδρας
Η επόμενη προπόνηση του Αστέρα θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί όπου ουσιαστικά θα σημάνει και την έναρξη προετοιμασίας της ομάδας για το κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη (3.00 μ.μ.) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.
Τέλος, ο Αντριάν Μπαστία συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στον εκτός έδρας αγώνα με την Καβάλα.


NEWSLETTER