Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011 20:16

Ο ΣΔΥΜ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο ΣΔΥΜ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου
Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο Αττικής. Με τη συμμετοχή περίπου 1000 αθλητών από όλη την Ελλάδα σε μια καθαρά χειμωνιάτικη μέρα, με κρύο, αέρα και συννεφιασμένο ουρανό.
Η συμμετοχή των αθλητών ήταν ανοιχτή χωρίς αγώνες πρόκρισης από τις περιφέρειες τους, εκτός από τις κατηγορίες ανδρών και γυναικών που μπήκαν κάποια τυπικά όρια. Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει λόγο ώστε η διοργάνωση να έχει πάρα πολλές συμμετοχές, όμως τελικά αυτές κυμάνθηκαν στα επίπεδα των προηγούμενων ετών. Κύρια αιτία για αυτό ήταν το γεγονός πως πολλοί σύλλογοι της επαρχίας απέφυγαν να κατεβάσουν πλήρης αποστολές για να αποφύγουν τα έξοδα μετακίνησης, στέλνοντας μόνο τους πιο έτοιμους αθλητές τους.
Στα 10χλμ των ανδρών έγινε σκληρή μάχη για την νίκη, μιας και ο αγώνας  ήταν πρόκριση για την συμμετοχή στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου. Ο Σ.Δ.Υ.Μεσσηνίας εκπροσωπήθηκε από τους Νικολόπουλο Ηλία, Σερεμέτη Στέφανο, Μπάκα Ηλία, οι οποίοι με την προσπάθειά τους έφεραν τον Σ.Δ.Υ.Μ στην 8η θέση του ομαδικού συλλόγων στην κατηγορία ανδρών.
Οι κούρσες των μικρών κατηγοριών ήταν και οι πιο θεαματικές και ελπιδοφόρες εικόνες της διοργάνωσης, αφού είχαν τις περισσότερες συμμετοχές με αποτέλεσμα ο συναγωνισμός να είναι πάρα πολύ έντονος όπου στα 4χλμ μέτρα Παίδων συμμετείχε και ο Κατσίρης Δημήτρης του ΣΔΥΜ αποκτώντας εμπειρίες για το μέλλον.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER