Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011 14:19

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας σε αγώνα στην Αθήνα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας σε αγώνα στην Αθήνα

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο Αγώνας Δρόμου Υγείας 20χλμ του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών που γιόρταζε τα 30 χρόνια του. Ήταν ο 1ος ΣΔΥ που ιδρύθηκε και βοήθησε στην εξάπλωση του μαζικού λαϊκού αθλητισμού στη διάδοση του φιλάθλου πνεύματος και ήταν κεντρικός πυρήνας για την ίδρυση ΣΔΥ σ’ όλη την Ελλάδα. Παράλληλα διεξήχθη και αγώνας 2χλμ για παιδιά και νέους δρομείς, Σε όλους τους αγώνες, συμμετείχαν σχεδόν 1500 δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου σε ένα από τα πιο μαζικά δρομικά γεγονότα των τελευταίων ετών.
Φέτος έγινε μια πολύ μεγάλη και επιτυχής προσπάθεια αναβάθμισης του αγώνα που πραγματικά τον ανέβασε σε άλλο επίπεδο τόσο οργανωτικό, όσο και αγωνιστικό. Οι απαιτήσεις του δρομικού κοινού έχουν ανέβει, τόσο σε ποσότητα, όσο και σε ποιότητα και ο φετινός αγώνας των 20χλμ του ΣΔΥΑ στάθηκε στο ύψος των καιρών ή για να είμαστε πιο ακριβείς ανέβασε τον πήχη ακόμα ψηλότερα. 
Η γιορτή ξεκίνησε την προηγούμενη μέρα στο αμφιθέατρο του Αγίου Κοσμά με τη γιορτή του ΣΔΥΑ και το ρετρό αναμνήσεων στα 30 χρόνια που πέρασαν και συνεχίστηκε την επομένη μέρα που ήταν καταπληκτική, ανοιξιάτικη με λαμπερό Ήλιο. Η παραλιακή λεωφόρος από τον Άγιο Κοσμά έως το Καβούρι πλημμύρισε με δρομείς, ενώ δεν ήταν και λίγοι οι ποδηλάτες, που είτε τυχαία είτε συνοδεύοντας κάποιους δικούς τους βρέθηκαν στη διαδρομή, και έδωσαν την δική τους ομορφιά στον αγώνα.
Στο αγωνιστικό μέρος, για τον ΣΔΥΜ που μετείχε με 15 αθλητές με καλύτερο όλων τον Γιάννη Χαμόδρακα που ήλθε 3ος τον Ηλία Νικολόπουλο που μετά κάποια προβλήματα που είχε στο πρώτο μισό ανέκαμψε για να φτάσει στην6η   θέση,τον Στέφανο Σερεμέτη στην 9η θέση και τον Πέτρο Μπουραζάνη  στην 15η και 2η στην κατηγορία 40-44.    Αυτό ήταν ένα καλό και θετικό τεστ για τους αθλητές μας που θα αγωνιστούν στις 10 Απριλίου στον Μαραθώνιο του Μιλάνο με στόχο μια καλή επίδοση.
Οι Γιάννης Καράμπελας, Άγγελος Παρθένης, Βαγγέλης Ματζιώρος, Κώστας Κακλίδης. Ηρακλής Μακρόπουλος, Δημήτρης Τσιριβάκος,  Αλέξης Ζάννης, Παναγιώτης Σαραντέας, Νίκος Καρδακάρης. Καλλιόπη Μαντζουνέα, Κούμπουλα Νατάσσα συμπλήρωσαν την ομάδα του ΣΔΥΜ


Από το ΣΔΥ Μεσσηνίας

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER