Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 14:13

Βακαλόπουλος προς Τατούλη για αθλητικά έργα

Γράφτηκε από την

Οπως γνωρίζετε ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό και το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών ασχολείται είτε έμεσα είτε άμεσα με αυτόν και στην περιφέρεια  Πελοποννήσου  είναι πολλά τα αθλητικά σωματεία που καλλιεργούν τον αθλητισμό και η πλειοψηφία αυτών επιτελούν και κοινωνικό έργο στην περιοχή τους.
Πρέπει να σας γνωρίσουμε ότι όλα τα αθλητικά σωματεία (ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλει, κλασσικού αθλητισμού, κολύμβησης, γυμναστικής  κλπ) έχουν να πάρουν την τακτική επιχορήγηση τους  εδώ και πολλα χρόνια....
όπως επίσης και σε  πολλά σωματεία οφείλονται οι μετακινήσεις ετών...(βόλει κλπ)  και με τα σημερινά δεδομένα πολλά από αυτά βρίσκονται πρίν την αναστολή των δραστηριοτήτων τους (π.χ ποδοσφαίρου).
Επισης σε πολλές πόλεις (π.χ Καλαμάτα - (Δημοτικό Στάδιο -(χώρος στίβου-)- Κολυμβητήριο -ΤΕΝΤΑ) οι εγκαταστάσεις είναι πεπαλαιωμένες  και σε λίγο χρονικό διάστημα  δεν θα μπορούν να φιλοξενούν αγώνες.
Σας ρωτάμε τι ενέργειες θα κάνετε είτε σαν περιφέρεια είτε με ερώτημα σας προς την κεντρική εξουσία για την επίλυση των παραπάνω προβλημάτων.

Μπάμπης Βακαλόπουλος
για την
Δημοκρατική Οικολογική Συνεργασία


NEWSLETTER