Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 17:13

Ο Ηρακλής Σκοπής για τον αγώνα με την Κανδήλα

Γράφτηκε από την

Σχετικά με το διεξαχθέντα σήμερα Σάββατο 19 Μαρτίου αγώνα στο γήπεδο της Κανδήλας μεταξύ των ομάδων ΠΑΟ Κανδήλας-Ηρακλής Σκοπής, θέλουμε να τονίσουμε τα εξής:

Συγχαίρουμε την ομάδα της Κανδήλας για τη δίκαιη νίκη της.
Καταγγέλλουμε το διαιτητή του αγώνα Χασάπη, για το γεγονός ότι σε ήπια διαμαρτυρία ποδοσφαιριστή της ομάδας μας για το μη καταλογισμό πασιφανέστατου πέναλτι, απάντησε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας με τις εκφράσεις: « Αει στο διάολο ρε αρχ…», δείχνοντάς του παράλληλα την κόκκινη κάρτα!
Μετά το παραπάνω γεγονός, και μετά από έντονες διαμαρτυρίες του αποβληθέντα ποδοσφαιριστή μας, ο αγώνας διακόπηκε για σύντομο χρονικό διάστημα, κατά το οποίο μέσα από τα αποδυτήρια ο εν λόγω κύριος έβριζε με χυδαίες εκφράσεις, απειλώντας ότι «θα γ..σει την ομάδα μας».
Μετά τη λήξη του αγώνα, την ώρα που ο προπονητής, ο αρχηγός και ο αντιπρόεδρος της ομάδας βρίσκονταν συζητώντας για τα τεκταινόμενα του αγώνα, ο βοηθός διαιτητή Μαλιφούκας δήλωσε χαρακτηριστικά στον προπονητή μας: « Θα σας διαλύσουμε σαν ομάδα, δε θα υπάρχετε του χρόνου, θα πάρω τηλέφωνο το Μποροβήλο και το Γεωργόπουλο να σας διαλύσει», χρησιμοποιώντας και άλλες χυδαίες εκφράσεις.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Σκοπής, μετά τα απαράδεκτα αυτά γεγονότα, θα συνεδριάσει εκτάκτως για να καθορίσει τη μετέπειτα στάση του.

Μετά τιμής,
Το Δ.Σ. του Ηρακλή Σκοπής
Υ.Γ. Θεωρούμε αυτονόητο πως  οι προαναφερθέντες θεσμικοί παράγοντες του Αρκαδικού ποδοσφαίρου ουδεμία σχέση έχουν με όσα με θράσος ανέφερε ο νεαρός βοηθός διαιτητή.