Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2010 14:23

Εντυπωσίασε ο Μεσσηνιακός στο περιφερειακό πρωτάθλημα άρσης βαρών

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ 12 ΜΕΤΑΛΛΙΑ


Για άλλη μια φορά η ομάδα της άρσης βαρών του Μεσσηνιακού έκανε αισθητή την παρουσία της σε μια μεγάλη διοργάνωση. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Χρήστου Γεννάτου συμμετείχαν στο περιφερειακό πρωτάθλημα που έγινε την Κυριακή στον Αγιο Κοσμά και κατέκτησαν 12 μετάλλια, 8 χρυσά, 3 αργυρά και 1 χάλκινο. Τα 9 από αυτά ήταν σε ατομικό επίπεδο και τα 3 σε ομαδικό.
Συγκεκριμένα: Η Σοφία Φάσσου αγωνίστηκε στην κατηγορία των 58 κιλών. Σήκωσε 50 κιλά στο αρασέ, 62 στο ζετέ και 112 στο σύνολο με αποτέλεσμα να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των νέων γυναικών και επίσης το χρυσό στην κατηγορία των γυναικών.
Η Σταυρούλα Λειβαδίτη αγωνίστηκε στα 63 κιλά και σήκωσε 62 στο αρασέ, 85 στο ζετέ και 147 στο σύνολο. Κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια στις νεάνιδες, στις νέες γυναίκες και στις γυναίκες.
Ο Δημήτρης Ουάμπικ αγωνίστηκε στα 62 κιλά. Σήκωσε 72 στο αρασέ, 96 στο ζετέ και 168 στο σύνολο και κατέκτησε τρία χρυσά, σε έφηβους, νέους άνδρες και άνδρες.
Ο Χρήστος Διονυσίου αγωνίστηκε στα +94 κιλά και σήκωσε 60 στο αρασέ, 73 στο ζετέ και 133 στο σύνολο με αποτέλεσμα να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των παίδων.
Σε ομαδικό επίπεδο, ο Μεσσηνιακός πήρε την 2η θέση στις νεάνιδες, στις νέες γυναίκες και στις γυναίκες κατακτώντας συνολικά τρία αργυρά μετάλλια.
Οι παραπάνω επιδόσεις άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή του Μεσσηνιακού Χρήστο Γεννάτο που είδε πως η σκληρή προετοιμασία που έγινε το περασμένο διάστημα απέδωσε καρπούς.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER