Τρίτη, 12 Απριλίου 2011 14:07

Ελληνικό Ανσάμπλ: Από την Καλαμάτα με το βλέμμα στο Μονπελιέ και το Λονδίνο…

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ελληνικό Ανσάμπλ: Από την Καλαμάτα με το βλέμμα στο Μονπελιέ και το Λονδίνο…

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Τέντα» η προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας ανσάμπλ που είναι πάντα η μεγάλη αγαπημένη των φιλάθλων του διεθνούς μίτινγκ ρυθμικής γυμναστικής της Καλαμάτας που διεξάγεται από το 1993 και τα δύο τελευταία χρόνια έχει αναβαθμιστεί μπαίνοντας στη σειρά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIG.
Στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης –τα κορίτσια προετοιμάζονται πρωί απόγευμα για περισσότερο από ένα 8ωρο συνολικά- η Ομοσπονδιακή προπονήτρια Τζένη Παπαδοπούλου τόνισε τα παρακάτω:
«Αυτό που περιμένουμε είναι να παρουσιάσουμε τα προγράμματά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Στη Θεσσαλονίκη είχαμε καλές εκτελέσεις και στα δύο όργανα. Κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες και κάποιες αλλαγές τις κάναμε εδώ, με το που ήρθαμε στην Καλαμάτα. Νομίζω, ότι για τη στιγμή είμαστε προετοιμασμένοι αρκετά καλά.
Η διοργάνωση έχει όπως πάντα πάρα πολύ καλό επίπεδο, με τη συμμετοχή 14 χωρών. Εκτός από την Ιταλία που είναι από τις πρώτες στον κόσμο και δεν θα είναι φέτος εδώ έχει πάρα πολύ δυνατές συμμετοχές.
Εμείς το μόνο που θέλουμε και ζητάμε καθημερινά από τα κορίτσια είναι να παρουσιάζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προγράμματά μας. Τίποτε άλλο δεν ξέρουμε. Ο αγώνας είναι αγώνας και όλα γίνονται...
Φέτος έχουν αλλάξει τα προγράμματα, έχουν αλλάξει τα όργανα έγινε το στεφάνι κορδέλα και μπήκαν οι πέντε μπάλες. Έχουν αλλάξει επίσης και τα κορίτσια και μπαίνουμε δυνατά για την πρόκριση…
Εδώ στην Καλαμάτα κάθε χρόνο ο κόσμος μας αγκαλιάζει, ελπίζω και φέτος να είναι όλοι εδώ, να μας δουν να μας χειροκροτήσουν και να βοηθήσουν και τα κορίτσια με αυτόν τον τρόπο, γιατί το χρειάζονται.
Ο μεγάλος στόχος αυτής της ομάδας είναι το Παγκόσμιο της Γαλλίας τον προσεχή Σεπτέμβριο, όπου διεκδικούμε μια θέση στην 12άδα που δίνει την πρόκριση για την Ολυμπιάδα του Λονδίνου».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER