Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011 19:05

Στο Περιστέρι το Τμήμα Κολύμβησης του ΝΟΚ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αναχωρούν τη Παρασκευή 15/4 όλα τα τμήμα κολύμβησης του ομίλου προκειμένου να συμμετάσχουν στο 12ο Τρόπαιο Γλαύκος στο Περιστέρι 16-17/4.
Αναλυτικά θα αγωνιστούν τα επίλεκτα (8 – 9 ετών), τα προαγωνιστικά (10 – 11 – 12 ετών) και τα αγωνιστικά (13 ετών και μεγαλύτερα).
Συνολικά οι συμμετοχές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας είναι 20 αθλητές –τριες, αφού άλλα τόσα παιδιά περίπου δεν θα συμμετέχουν λόγω άλλων υποχρεώσεων.
Από τα επίλεκτα θα αγωνιστούν οι: Αγγουράς Γιάννης, Τσακάλης Γιώργος, Σκιαδοπούλου Όλγα και Λαπιώτη Βασιλική.
Από τα προαγωνιστικά Μπαζίγος Βασίλειος, Αγγελέας Σταύρος, Τσάκαλης Βασίλειος, Γιαννακόπουλος Σπύρος, Λύγουρη Νικολέττα, Σκιαδοπούλου Ειρήνη, Αργυροπούλου Αθανασία.
Από την αγωνιστική ομάδα θα συμμετέχουν οι: Αγγουράς Δημήτρης, Τζώρτζης Διονύσης, Κανελλίδης Παναγιώτης, Αντωνοπούλου Δάφνη, Κωνσταντάρα Κωνσταντίνα, Λύγουρη Μαρία, Τζώρτζη Κατερίνα, Κανελλίδου Ηλιάνα, Αλεξοπούλου Ευγενία. Την αποστολή στο περιστέρι θα συνοδεύσουν ο έφορος της ομάδας Μπαζίγος Γεώργιος και οι προπονητές Δαμηλάτης Νίκος και Λαγοπάτης Παναγιώτης. Ο συγκεκριμένος αγώνας εντάσσεται στα πλαίσια της προετοιμασίας των ομάδων εν’ όψει των θερινών αγωνιστικών υποχρεώσεων. Όπως σε κάθε αγώνα έτσι και στο Περιστέρι τα δελφίνια του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας αναμένεται να δώσουν το καλύτερό τους εαυτό.
Αναχωρούν επίσης για να συμμετέχουν με την Εθνική Ομάδα στις Πολυεθνείς συναντήσεις Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων οι καλαματιανοί Πρωταθλητές Κοντόπουλος Κωνσταντίνος που έχει παραχωρηθεί δανεικά από το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας στον Α.Ν.Ο. Αργυρούπολης για δεύτερη χρονιά, και η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Μπάκα Βασιλική. Ο Κοντόπουλος θα αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα στη Κέρκυρα όπου συμμετέχουν αγόρια 17 – 18 ετών και κορίτσια 15 – 16 ετών.
Συμμετέχουν 12 χώρες: Τσεχία, Κύπρος, Ελλάδα, Πολωνία, Πορτογαλία, Βραζιλία, Ελβετία, Ισραήλ, Βουλγαρία, Ουκρανία, Σλοβενία και Φιλανδία.
Η Μπάκα θα αγωνιστεί στη Λεμεσό της Κύπρου όπου αγωνίζονται αγόρια 15 – 16 ετών και κορίτσια 13 – 14 ετών. Στη Λεμεσό θα συμμετέχουν 15 χώρες: Βέλγιο, Βραζιλία, Βουλγαρία, Τσεχία, Δανία, Φιλανδία, Ελλάδα, Ισραήλ, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβενία, Ελβετία, Τουρκία και Ουκρανία.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής των δύο κολυμβητών Στάθης Μπακολιάς, ο οποίος θα μεταβεί στην Κύπρο για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες της καλαματιανής κολυμβήτριας, χαρακτήρισε πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο για τα παιδιά όσο και για το Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας τη κλήση τους στην Εθνική Ομάδα και πιστεύει ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Βέβαια τη περίοδο που διανύουμε τα παιδιά ακολουθούν φορτωμένο πρόγραμμα κάτι που δυσκολεύει την επίτευξη ατομικών ρεκόρ. Η πρόκληση όμως είναι μεγάλη και χρόνοι κοντά στις επιδόσεις των κολυμβητών μας σίγουρα θα αφήσουν ακόμα πιο αισιόδοξα μηνύματα για την συνέχεια.
Η εμπειρία των παιδιών από τη συμμετοχή τους στις Πολυεθνείς Συναντήσεις θα είναι σίγουρα μεγάλη εν’ όψει των μελλοντικών τους αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Κανονικά θα συνεχιστούν οι προπονήσεις των τμημάτων κολύμβησης και υδατοσφαίρισης την περίοδο των εορτών με κάποιες μικρές αλλαγές για τις οποίες τα παιδιά θα ενημερωθούν από τους προπονητές τους. Επίσης με μεγάλη προσέλευση ξεκίνησαν και οι εγγραφές για τα θερινά προγράμματα κάτι που δείχνει και την εμπιστοσύνη του κόσμου στις προσπάθειες που καταβάλλουν διοίκηση και προπονητές για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Εκ του Δ.Σ.Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER