Παρασκευή, 06 Μαϊος 2011 14:01

ΝΟΚ: Ξεκινούν μαθήματα κολύμβησης για παιδιά

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ξεκινούν τη Δευτέρα 9/5 τα θερινά προγράμματα εκμάθησης κολύμβησης στη μικρή πισίνα. Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας όπου δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής, ώστε τα παιδιά να μάθουν σωστά και προπαντός με ασφάλεια να κολυμπούν, αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό πρώτο στάδιο γνωριμίας των παιδιών με το υγρό στοιχείο το έχει αναθέσει στη Γεωργιλοπούλου Χριστίνα, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Victorias της Μελβούρνης και με μεταπτυχιακά στα Πανεπιστήμια RMIT και Deakin. Επίσης είναι απόφοιτη του “Life Saving Australia”, επαγγελματίας ναυαγοσώστης, εκπαιδεύτρια κολύμβησης παιδιών ηλικίας 1 – 5 ετών. Η κα. Γεωργιλοπούλου έχει πλούσια εμπειρία αφού για πάνω από μια 10ετία εργαζόταν στην Αυστραλία τόσο στο πανεπιστήμιο της Victoria, όσο και σε κέντρα υγρού στίβου. Είναι άλλωστε γνωστό ότι η κολύμβηση στην Αυστραλία είναι από τα πλέον δημοφιλή αθλήματα και η σημασία που δίνουν οι Αυστραλοί στο υγρό στοιχείο.
Για την εγγραφή των παιδιών στα θερινά τμήματα απαιτείται ιατρική βεβαίωση και αίτηση εγγραφής την οποία θα παραλάβουν οι ενδιαφερόμενοι από τη γραμματεία του τμήματος κολύμβησης κα. Θεολόγου Εθελ στο κολυμβητήριο.
Για τη μικρή πισίνα θα διεξαχθούν 4 περίοδοι εκμάθησης οι οποίοι είναι:
Α’  περίοδος  9-27/5
Β’  περίοδος  30/5 – 17/6
Γ’  περίοδος  20/6 – 8/7
Δ’  περίοδος  11/7 – 29/7

Μεγάλη είναι και η συμμετοχή που υπάρχει και στα προγράμματα εκμάθησης στη μεγάλη πισίνα που ξεκίνησε από τη Δευτέρα 2 Μαΐου κάτι που δείχνει και την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι συμπολίτες μας στην οργανωμένη και καθαρή δουλειά που γίνεται από το Σύλλογο. Άλλωστε οι επιτυχίες του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας στο χώρο του υγρού στίβου αποτελούν και το επιστέγασμα όλων αυτών των προσπαθειών που γίνονται.
Τόσο ο Πρόεδρος, όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο και οι προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας θα ήθελαν για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσουν όλους όσους στηρίζουν και εμπιστεύονται το Σύλλογο και το έργο που επιτελεί στη τοπική κοινωνία και εύχονται σε όλους ένα ξένοιαστο καλοκαίρι, να χαρούμε τη θάλασσα πάνω απ’ όλα με ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!


Εκ του Δ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER