Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 12:00

Συνάντηση Θεοδωράκη-Γιούνκερ στις Βρυξέλλες

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συνάντηση Θεοδωράκη-Γιούνκερ στις Βρυξέλλες

Οι ελληνικές προτάσεις βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο μικροσκόπιο της Επιτροπής, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, δήλωσε ο επικεφαλής του "Ποταμιού" Σταύρος Θεοδωράκης, εξερχόμενος σήμερα από την έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

 

Σημείωσε, ωστόσο, ότι σύμφωνα με την πρώτη εντύπωση που έχει αποκομίσει, οι Ευρωπαίοι θεωρούν πως βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση. Ο Σ. Θεοδωράκης, υπογράμμισε τη σημασία του αναπτυξιακού πακέτου που προτείνεται στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας, λέγοντας ότι ο Πρόεδρος Γιούνκερ, ο οποίος είναι φίλος της Ελλάδας, εργάζεται προς αυτήν την κατεύθυνση. Ανέφερε, ακόμα, ότι ευελπιστεί πως και η κυβέρνηση θα επιμείνει μέχρι τέλους για την ευρωπαϊκή λύση, ενώ ο ίδιος διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι οι βουλευτές του ΠΟΤΑΜΙΟΥ θα υπερψηφίσουν στη Βουλή τη συμφωνία, κάτι που, όπως είπε, εκτιμά πως θα κάνουν και οι περισσότεροι Έλληνες βουλευτές.

Η ευρωπαϊκή πορεία είναι μονόδρομος και δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία ταλάντευση, υποστήριξε ο κ. Θεοδωράκης και σημείωσε πως η πρώτη εκτίμηση του κ. Γιούνκερ είναι ότι η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER