Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 17:55

Θεοδωράκης: "Θα ψηφίσουμε όσα συμφωνήσαμε με τους εταίρους"

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Θεοδωράκης: "Θα ψηφίσουμε όσα συμφωνήσαμε με τους εταίρους"

Το Ποτάμι στηρίζει τον πρωθυπουργό και θα ψηφίσει όσα συμφωνήθηκαν με τους εταίρους, δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση σε όσους αυτή την στιγμή κοιτούν το μικροκομματικό τους συμφέρον.

Χαρακτηριστικό ένα απόσπασμα των δηλώσεών του: «Θα πρέπει να αντιληφθούν οι βουλευτές όλων των κομμάτων ότι ο ρόλος του βουλευτή είναι γεμάτος με ευθύνες. Ο βουλευτής δεν είναι για να παίρνει τον μισθό και να διεκδικεί προνόμια. Προεδρίες, αντιπροεδρίες, υπουργεία, υφυπουργεία. 

»Ο βουλευτής έχει μία τεράστια ευθύνη και θεωρώ ότι αυτήν ειδικά την στιγμή επιβάλλεται όλοι οι βουλευτές να καταλάβουν ότι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα.»

Σε ερώτηση για το αν θα συμμετάσχει σε κυβέρνηση, απάντησε: «Δεν μετέχουμε σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρούμε ότι ο πρωθυπουργός έχει επαρκή εντολή από τον Γενάρη, μπορεί να προχωρήσει και περιμένουμε τις δικές του αποφάσεις. Η δική μας στάση θα είναι η στάση της μεταρρυθμιστικής ευρωπαϊκής αντιπολίτευσης. Ό,τι είναι μεταρρυθμιστικό, ό,τι είναι προς το συμφέρον των πολλών εμείς θα το στηρίζουμε. Εάν υπάρχουν πράγματα στα οποία διαφωνούμε, στην πορεία θα τα πούμε».

Επανέλαβε επίσης ότι ότι το Ποτάμι στηρίζει τον Πρωθυπουργό και θα ψηφίσει αυτά που έχει υποσχεθεί στους συμμάχους μας. «Το Ποτάμι δεν θα γίνει ένα κλασικό αντιπολιτευτικό κόμμα, θα παραμείνει μια υπεύθυνη πολιτική δύναμη», τόνισε.

ΠΗΓΗ: in.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER