Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 20:27

Πρόταση της Ζ. Κωνσταντοπούλου να ξεκινήσει αύριο η συζήτηση στην Ολομέλεια

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πρόταση της Ζ. Κωνσταντοπούλου να ξεκινήσει αύριο η συζήτηση στην Ολομέλεια

Πανδαιμόνιο φαίνεται πως επικρατεί στη Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, η οποία καλείται να αποφασίσει επί της διαδικασίας στην Ολομέλεια όπου θα συζητηθούν και θα τεθούν σε ψηφοφορία τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και εταίρων της ευρωζώνης.

Πληροφορίες του Mega αναφέρουν ότι η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου διατύπωσε την πρόταση να ξεκινήσει η συνεδρίαση αύριο στις 08:00 το πρωί, πρόταση η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Αυτό προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις και από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στην κ. Κωνσταντοπούλου ότι το μόνο που κάνει είναι ότι προσπαθεί να καθυστερήσει την ψήφιση της συμφωνίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης είχε ξεκαθαρίσει το πρωί ότι η χώρα οφείλει μέχρι τα μεσάνυχτα να έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία και της ψηφοφορίας λόγω σαφούς δέσμευσης προς τους εταίρους.

Για το λόγο μάλιστα αυτό η συζήτηση στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές ολοκληρώθηκε στις 14:30. Εντούτοις, ακολούθησαν οι συνεδριάσεις των Κοινοβουλευτικών Ομάδων και υπάρχει καθυστέρηση.

ΠΗΓΗ: in.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER