Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2011 17:58

Ο Μεσσηνιακός στον Πανελλήνιο Ποδηλατικό Δρόμο Ειρήνης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο Μεσσηνιακός στον Πανελλήνιο Ποδηλατικό Δρόμο Ειρήνης

Την Κυριακή 29/5 το ποδηλατικό τμήμα του Μεσσηνιακού Γ.Σ. έδωσε δυναμικό παρόν στον 2ο Πανελλήνιο Ποδηλατικό Δρόμο Ειρήνης, που διοργανώθηκε από την ομάδα του Ποδηλατόδρομου Πύργου. Ο σχεδιασμός του αγώνα είχε και συμβολική σημασία καθώς ένωνε 3 αρχαιολογικούς χώρους (Αρχαία Ήλιδα-Ολυμπία-Ναός Επικούρειου Απόλλωνα). Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος αγώνας έχει αυξημένη δυσκολία καθώς είναι μήκους 141 χλμ και τερματίζει σε υψόμετρο 1130 μέτρων δίπλα στο πασίγνωστο αρχαίο ναό, στοιχεία που έθεσαν τις δυνάμεις των συμμετεχόντων σε δοκιμασία.
Ο Μεσσηνιακός, εκτός από σημαντική παρουσία είχε και διακρίσεις, καθώς στη δυσκολότερη κατηγορία των Ανδρών, οι Πετρακόπουλος Ιωάννης και Κανελλόπουλος Σταύρος τερμάτισαν στη 4η και 5η θέση αντίστοιχα, ενώ αξίζει να τονισθεί ότι 3ος ήταν ο Δημητρακόπουλος Δημήτρης, που αγωνίζεται με την ομάδα του Πύργου. Επίσης, ο Παναγιωτόπουλος Χρήστος ανακυρήχθηκε 1ος Παίδας και δείχνει ότι το μέλλον του ανήκει.
Αλλά και στις υπόλοιπες κατηγορίες οι επιτυχίες δεν έλειψαν. Στη Μάστερ Α΄ κατηγορία ο Δημητρακόπουλος Στάθης τερμάτισε 3ος, ο Βεργετόπουλος Πάνος 5ος, στη Μάστερ Β΄ ο Κωτσιόπουλος Λάμπρος 4ος, ενώ στη Μάστερ Γ΄ οι Μυστριώτης Βασίλειος και Μπονάρος Ευθύμιος έκαναν το 1-2, πρασινίζοντας το βάθρο!
Όλα δείχνουν ότι οι ποδηλατικές επιτυχίες θα συνεχιστούν και στο μέλλον, καθώς το ποδήλατο, αγωνιστικό και μη, έχει μπει για τα καλά στη ζωή των Μεσσηνίων.


Από το Μεσσηνιακό

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER