Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2011 17:02

Πετυχημένος ο "Παλαιολόγειος" δρόμος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
 Πετυχημένος ο "Παλαιολόγειος" δρόμος


Με εξαιρετική επιτυχία στέφθηκε ο 5ος Παλαιολόγειος δρόμος 20,5 χλμ  που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4/6 στο Μυστρά που είναι καταγεγραμμένος στον κατάλογο των μνημείων της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO- σ’ ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά τοπία που μπορεί να βιώσει ο περιηγητής. Όχι μόνο γιατί η σιωπηλή καστροπολιτεία αναδίδει το άρωμα των καιρών, της ιστορίας και της βυζαντινής τέχνης της εποχής των Παλαιολόγων, αλλά και γιατί προβάλλει  πάνω από τις δροσερές και πράσινες πλαγιές και χαράδρες του Ταΰγετου.  
Στον αγώνα δήλωσαν συμμετοχή από τους συλλόγους ΣΔΥ, καθώς και αρκετοί ανεξάρτητοι αθλητές .
Πρώτος στην γενική κατάταξη αναδείχθηκε ο Ιωάννης Χαμόδρακας του ΣΔΥ Μεσσηνίας, με χρόνο 1:18:28 και από τις γυναίκες, η Σταυρούλα Πλακούλα του ΣΑΦΑ Ν. Σμύρνης.
Αξίζει ιδιαίτερα να αναφερθεί, η συμμετοχή αρκετών δρομέων που έτρεξαν μεταφέροντας το μήνυμα του συλλόγου «Φλόγα» - γονείς παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.
Ο Δήμος Σπάρτης ευχαρίστησε   όλους τους Συλλόγους Δρομέων και όλους τους ανεξάρτητους δρομείς, που ανταποκρίθηκαν στη πρόσκλησή και τίμησαν και φέτος τα Παλαιολόγεια.
Ο ΣΔΥΜεσσηνίας εκπρωσοποίθηκε με τους Xαμόδρακα Γιάννη, Αποστολάκη Παναγιώτη, Γεωργαντή Χαράλαμπο, Δασκαλάκη Βαγγέλη, Κατσαρό Αλέξη, Καλαμπόκη Τάσο, Καλαμπόκη Φώτη, Καλύβα Χαράλαμπο, Παπαδόπουλο Γιάννη, Μακρόπουλο Ηρακλή, Ξυπόλιτο Στέλιο, Πετρόπουλος Θόδωρο, Μπέκο Τάσο (τον τίμησε ο δήμος Σπάρτης) Χριστοπούλου Γιώτα(1η  στη κατηγορία 20-29) Βα’ι’νά Βάσω (1η στη κατηγορία 40-49) και Κανελλόπουλο Σωτήρη.Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER