Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 14:19

Ενεργή η παρουσία του Αντιπροέδρου Σάκη Γαλάνη στην πορεία της ομάδας και σύσκεψη τη Παρασκευή

Γράφτηκε από την
Ενεργή η παρουσία του Αντιπροέδρου Σάκη Γαλάνη στην πορεία της ομάδας και σύσκεψη τη Παρασκευή



ΤΗΝ Παρασκευή σε παραλιακό κέντρο του Καλονερού πραγματοποιείται η πρώτη συνάντηση του νέου Δ.Σ. της Ομάδας του Παντριφυλιακού Καλονερού με τους ποδοσφαιριστές με την τεχνική ηγεσία της ομάδας προσδιορίζοντας τους στόχους για τις επόμενες κινήσεις.΄Το παρών θα δώσει το νέο Δ.Σ. ενώ οι ανακοινώσεις για το πρόγραμμα των επόμενων επαφών θα δημοσιευτούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου
Καθοριστική ήταν ωστόσο η ενεργή παρουσία του νυν Αντιπροέδρου και πρώην Προέδρου της Ομάδας Σάκη Γαλάνη ο οποίος με μια πρωτοποριακή πρόταση στο πρόσφατο Δ.Σ. ζήτησε να υπάρξει ενεργή συμμετοχή όλων εκτιμώντας ότι όλοι πρέπει να περάσουν από τις θέσεις ευθύνης του Συμβουλίου εργαζόμενοι προς την ίδια κατεύθυνση και με την ουσιαστική παρουσία τους. Ο Αντιπρόεδρος είχε από νωρίς πριν το νέο Δ.Σ. επανακαθορίσει τους στόχους του ΠΑΟ Καλονερού για να συνεχίσει με αξιοπρέπεια να παραμείνει ένα δραστήριο Σωματείο με την υποστήριξη των φιλων της ομάδας και του νέου Δ.Σ.
Θυμίζουμε ότι ο Σάκης Γαλάνης πάντα ήταν ενεργός στην πορεία του Συλλόγου καταφέρνοντας στην θητεία του ως Προέδρου να οικοδομήσει κλίμα εμπιστοσύνης σε παίκτες, Δ.Σ. και τεχνική ηγεσία αλλά και να ανεβάσει την ομάδα από την Γ' στην Β τοπική κατηγορία όπου δικαιωματικά ανήκει. Πέτυχε επίσης να αναγνωριστεί απο την κοινωνία του Δήμου καθώς ο Σύλλογος διαθέτει εκπρόσωπο και στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Τριφυλίας.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο


NEWSLETTER