Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 17:45

Αύριο στην Τρίπολη η φλόγα των Special Olympics

Γράφτηκε από την

Με τη δέουσα τιμή η Τρίπολη θα υποδεχθεί την Πέμπτη 23 Ιουνίου την Ιερή Φλόγα των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics, αναδεικνύοντας τη σημασία των συγκεκριμένων αγώνων και τον όρκο των αθλητών που συμμετέχουν σε αυτούς «Θέλω να νικήσω! Αν όμως δεν τα καταφέρω, βοηθήστε με να προσπαθήσω με θάρρος»

Καθώς λοιπόν, η ημερομηνία διεξαγωγής των Special Olympics  πλησιάζει, γίνεται όλο και πιο σαφές ότι το όραμα, η προθυμία, η αγάπη που πρέπει να δείξουμε όλοι μας θα είναι οι βασικοί λόγοι που οι αγώνες στην Ελλάδα θα είναι οι καλύτεροι.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης απευθύνει σήμερα κάλεσμα σε όλους τους δημότες να συμμετέχουν στην υποδοχή της «Φλόγας της Ελπίδας» προκειμένου να στηριχθούν οι οικουμενικές αξίες, όπως είναι η διαφορετικότητα και η αλληλεγγύη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
16:30 Υποδοχή Ιερής Φλόγας-Παιάνισμα από τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης- Έναρξη της Λαμπαδηδρομίας έμπροσθεν Α΄ Γυμνασίου και στη συνέχεια περνάει από τις οδούς– Καλαμάτας – Ουάσιγκτον – Γύρο κεντρικής πλατείας  – δεξιά Σεχιώτη – Πλατεία Άρεως. ( 1,100μ.)

16:45  Έναρξη Τελετής στην Πλατεία Άρεως. ( διάρκεια τελετής 45 ΄ )
Προσφώνηση Δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη-Ανταλλαγή Δώρων-Καλλιτεχνικό πρόγραμμα από χορευτικά συγκροτήματα της Τρίπολης

17:30  Πέρας Τελετής. Αναχώρηση από την Πλατεία Άρεως και στη συνέχεια περνάει η Ιερή Φλόγα από τις οδούς – Δημητρακοπούλου- αριστερά Εθν.Αντιστάσεως- πλατεία Αγ.Βασιλείου – αριστερά Γεωργίου Α΄- πλατεία Κολοκοτρώνη- ευθεία Ελ.Βενιζέλου & Ναυπλίου τέρμα στον Περιφερειακό. (1,700μ)



Από το Δήμο Τρίπολης