Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 17:47

Τουρνουά σκάκι στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τουρνουά σκάκι στα ΦιλιατράΜε εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19 Ιουνίου το 2ο ανοικτό ομαδικό τουρνουά Σκάκι, κατηγορίας Rapid ( γρήγορο παιχνίδι), στα Φιλιατρά.
Το πρωτάθλημα διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών σε συνεργασία με την ΕΣΣΠΕΠ και τον Μορφωτικό σύλλογο Φιλιατρών ¨Ο ΠΥΡΣΟΣ¨.
Διαιτητές ήταν οι κ. Μπαζάνος Παντελής και η κα Παπαγεωργίου Σταυρούλα. Διευθυντής αγώνων ήταν ο κ. Αποστολόπουλος Παναγιώτης και υπεύθυνος κληρώσεων ο κ. Τουμπέκης Γεώργιος.
Τις απονομές έκαναν οι κ. Τουμπέκης Γεώργιος (πρόεδρος της ΕΣΣΠΕΠ), Αντωναρόπουλος Νικόλαος (πρόεδρος του Μορφωτικού συλλόγου Φιλιατρών «Ο Πυρσός»), Αποστολόπουλος Παναγιώτης (πρόεδρος Σ.Ο. Φιλιατρών) και  Μαυρομιχάλης Περικλής (πρώην πρόεδρος της ΕΣΣΠΕΠ).
Το τουρνουά ήταν 5 γύρων και οι ομάδες ήταν τετραμελείς με ελεύθερη σύνθεση. Επίσης, δόθηκε η δυνατότητα να συμμετέχουν και μικτές ομάδες, ώστε οι αγώνες να είναι πιο ισχυροί.
Χρυσό μετάλλιο και κυπελλούχος ΕΣΣΠΕΠ ανακηρύχθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας με 9 βαθμούς (47 πόντους), το αργυρό μετάλλιο Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. πήρε η ομάδα του Ναυπλίου με 8 βαθμούς (43 πόντους) και το χάλκινο μετάλλιο Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. ο Σ. Ο. Φιλιατρών με 6 βαθμούς (36 πόντους). Επίσης χρυσό μετάλλιο, ως 1η μικτή ομάδα, πήρε ο Όμιλος Σκακιστών Καλαμάτας με 8 βαθμούς (40 πόντους) που είχε ενισχυθεί με τον Petritaj Fotjon του Σ. Ο. Άμφισας. 
Το Δ.Σ. του Σ.Ο. Φιλιατρών ευχαριστεί ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΕΣΣΠΕΠ κ. Τουμπέκη Γεώργιο για την τεχνική του υποστήριξη στην διάρκεια των αγώνων, το Δ.Σ. του συλλόγου ¨Ο ΠΥΡΣΟΣ¨ για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων, καθώς και τους χορηγούς: φαρμακείο Πηνελόπης Σεραφείμ, είδη δώρων Αλέκος Κατσούλης και βιβλιοπωλείο Δ. Αβδάλας. Τέλος θέλει να ευχηθεί, για άλλη μια φορά συναδέλφωση στο σκακιστικό κόσμο και ¨ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ¨ σε όλους.


Από το ΔΣ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER