Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011 14:15

Τουρνουά τένις στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από την


O Όμιλος Αντισφαίρισης Μεσσήνης προκηρύσσει το 4ο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ  για το έτος 2011, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Αθλητικού Κέντρου Αγ. Νικολάου Μεσσήνης  από την Παρασκευή 22  Ιουλίου έως και την Κυριακή 7 Αυγούστου  2011.

Το Τουρνουά θα χωριστεί στις εξής κατηγορίες:

Α.  Μονό Ανδρών ανεξαρτήτου ηλικίας
Β.  Διπλό Ανδρών ανεξαρτήτου ηλικίας
Γ.  Μονό Γυναικών ανεξαρτήτου ηλικίας

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται με e-mail (messinitennis@hotmail.gr) ή με μήνυμα στο www. facebook.com/messinitennis,  είτε    τηλεφωνικά στην γραμματεία από τον κάθε αθλητή χωριστά  στο  τηλέφωνο κιν. 6983506141  μέχρι 21-07-2011 ημέρα Πέμπτη  και ώρα 10:00΄.  
Στις δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει απαραιτήτως να αναγράφεται το κινητό τηλέφωνο του συμμετέχοντος, το e-mail, οι κατηγορίες που επιθυμεί να αγωνιστεί (στην περίπτωση  διπλού και με ποιόν συμπαίκτη επιθυμεί) καθώς και Υπεύθυνη δήλωση ότι συμφωνεί με τους όρους της Προκήρυξης και τον εσωτερικό κανονισμό του Ομίλου.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει  στα γραφεία του Ομίλου την Πέμπτη  21 Ιουλίου 2011 και ώρα 18:30΄. Η ενημέρωση των αθλητών για το πρόγραμμα των αγώνων με τις ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής θα γίνεται με ευθύνη τους, αποκλειστικά από το διαδίκτυο (www.facebook.com/messinitennis) ή από έντυπη κατάσταση που θα βρίσκεται τοιχοκολλημένη στα γραφεία του Ομίλου. Αθλητής που θα καθυστερεί πέραν του 10λέπτου από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης θα χάνει και το παιχνίδι με 2-0 σετ (6-0, 6-0).                            



ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ:
Το δικαίωμα συμμετοχής ορίζεται στα 10 ΕΥΡΩ.  Τα Οικονομικά εντάξει μέλη του Ομίλου Δωρεάν.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΓΩΝΩΝ:
Υπεύθυνος αγώνων ορίζεται το  μέλος του Δ.Σ κ. Καλοφωλιάς Περικλής  (6972 – 442926)
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ:
Ορίζεται το μέλος του Δ.Σ Δρακόπουλος Βασίλης κιν. 6983506141

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ:  

Οι αθλητές αγωνίζονται στα γήπεδα με δική τους ευθύνη και δεν ευθύνεται ο Σύλλογος σε καμία περίπτωση τραυματισμού τους. Οι αθλητές οφείλουν με μεριμνά τους  να έχουν εξεταστεί από ιατρό ο οποίος θα τους έχει κρίνει ικανούς να συμμετέχουν σε αγώνες αντισφαίρισης. Στα γραφεία του Συλλόγου θα βρίσκεται  πάντα κυτίο πρώτων βοηθειών.

ΤΕΛΙΚΟΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:

Με το πέρας των τελικών αγώνων θα ακολουθήσει απονομή επάθλων στους νικητές, μικροδεξίωση και κλήρωση πλούσιων δώρων ανάμεσα στους παρευρισκόμενους Αθλητές σε ημερομηνία και ώρα που θα ανακοινωθεί έγκαιρα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ:

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλα τα μέλη του Ομίλου καθώς και όλοι οι φίλοι του αθλήματος της ευρύτερης περιοχής.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ :

Οι αθλητές ανάλογα με τις ικανότητες τους θα χωριστούν σε 4 Ομίλους. Από κάθε Όμιλο θα προκριθούν στην επόμενη φάση των 16 (κυρίως ταμπλό) οι 4 πρώτοι. (Ο 1ος του Α’ Ομίλου θα παίξει με τον 4ο του Β’ Ομίλου, και ούτω καθεξής). Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνει σε δύο (2) νικηφόρα sets με tie break των (7) πόντων στην ισοπαλία (6 – 6) games. Σε περίπτωση ισοβαθμίας 2 ή και περισσοτέρων αθλητών  στην φάση των Ομίλων, για την  κατάταξη των αθλητών ισχύουν τα εξής με σειρά προτεραιότητας : 1) Τα μεταξύ τους παιχνίδια 2). Διαφορά σετ. 3) Διαφορά Game 4) Περισσότερα Game 5) κλήρωση. Σε κάθε περίπτωση θα εφαρμόζεται ο εσωτερικός Κανονισμός του Ομίλου που είναι ανηρτημένος στο διαδίκτυο  (www. facebook.com/messinitennis )


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΖΕΡΒΑΚΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ                     ΤΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ



NEWSLETTER