Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2011 14:32

Το τουρνουά αντισφαίρισης στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από την

Επεσε η αυλαία του 4ου θερινού τουρνουά αντισφαίρισης Μεσσήνης την Κυριακή 7 Αυγούστου  με τους    μεγάλους τελικούς  του  μονού και διπλού Ανδρών  και την τελετή απονομών . Στον τελικό του Μονού Ανδρών ο Κωνσταντίνος Αλεβιζόπουλος του ΑΟ Γλυφάδας επεκράτησε δύσκολα του Αλεβιζόπουλου Φίλλιπου   με 2-0 σετ (7-5, 6-4) σε έναν συναρπαστικό τελικό με αγωνία μέχρι τον τελευταίο πόντο. Οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όμορφο θέαμα με το υψηλού επιπέδου τένις που παίχτηκε. Ο 2ος φιναλίστ του 5ου  πρόσφατου Πανελλαδικού Πρωταθλήματος  πιο σταθερός  κατάφερε να λυγίσει την σθεναρή αντίσταση του  αντιπάλου του (και αδελφού του ) και να πάρει τη νίκη και το αναμνηστικό κύπελλο. 
Στο διπλό ανδρών το ζευγάρι Τσακόπουλου Δημήτρη και Τσακόπουλου Βασίλη κέρδισε δύσκολα τους Περικλή Καλοφωλια - Λυμπερόπουλο Ιωάννη με 2-0 σετ  (6-4, 6-2) και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.
Στο Μονό Γυναικών οι τελικοί είχαν διεξαχθεί την Παρασκευή 5 Αυγ. και τα μετάλλια  κατέκτησαν  η Βάσω Μπίζου το χρυσό, η Φωτεινάκη Σύλβια το Αργυρό και η Αγγελική  Χρήστου το Αργυρό.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου  ευχαρίστησε τα μέλη  και αθλητές του Ομίλου που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, τον συνδιοργανωτή  Δήμο Μεσσήνης  και Προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Στ. Αναστασόπουλο και τέλος τον τηλεοπτικό  Σταθμό ΜΕΣΟΓΕΙΟ που κάλυψε τηλεοπτικά τον τελικό αγώνα,  για την βοήθεια που προσέφεραν ώστε το 4ο θερινό τουρνουά  που έγινε στο Αθλητικό κέντρο Αγ. Νικολάου Μεσσήνης να σημειώσει μεγάλη οργανωτική επιτυχία και να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους αθλητές και τους συνοδούς τους που ήρθαν να αγωνιστούν.
Υποσχέθηκε ότι του χρόνου  η διοργάνωση με τη βοήθεια του Δήμου Μεσσήνης θα είναι είναι ακόμη καλύτερη.
Στο τελικό αγώνα του Μονού Ανδρών παρευρέθηκε  ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ.  Στ,Αναστασόπουλος,  η Αντιδήμαρχος κ. Ελένη Τσέλιου - Μουρούφα  ενώ τις απονομές των αναμνηστικών κυπέλων πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Αθανασόπουλος ο οποίος και τυγχάνει μέλος του Συλλόγου.
Μετά το πέρας η Διοίκηση του Συλλόγου παρέθεσε γεύμα σε ταβέρνα της κεντρικής πλατείας της Μεσσήνης προς τιμή των αθλητών που έλαβαν μέρος.


NEWSLETTER