Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017 10:56

Χιουμοριστική ιστορία: "Βορειοκορεάτικος πύραυλος έπληξε οικία στο Αβραμιού Μεσσήνης"

Γράφτηκε από την

Στο χωριό μου εδώ και καιρό έχουμε χωριστεί σε δύο στρατόπεδα.

Το ένα, η κάτω Ρούγα, έχει ταχθεί υπέρ της Βόρειας Κορέας και του Κιμ Γιονγκ ενώ το άλλο η πάνω Ρούγα έχει ταχθεί υπέρ της Αμερικής.

Όμως μετά την περαιτέρω επιδείνωση των σχέσεων ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας, οι κάτοικοι του χωριού μας σε μυστική μεταμεσονύκτια συνέλευση στο καφενείο του Κώστα, αποφασίσαμε να ταχθούμε υπέρ των ΗΠΑ μιας και η Χώρα μας (και κατ’ επέκταση και το Αβραμιού) είναι μέλος του ΝΑΤΟ. 

Δυστυχώς, αν και είχαμε λάβει όλα τα μέτρα για να μην υπάρξει διαρροή των αποφάσεών μας, τα ξημερώματα ακούσαμε μια εκκωφαντική έκρηξη.

Βγήκαμε τρέχοντας από τα σπίτια μας και είδαμε τα απομεινάρια ενός Βορειοκορεατικού πυραύλου να έχει πλήξει το μπαλκόνι του σπιτιού του Παντελή. Δυστυχώς λίγο αργότερα η αριστερή προπαγάνδα πήγε να μας πείσει ότι το μπαλκόνι το έριξε περαστικό φορτηγό !!!!

Η πράξη αυτή του Κιμ Γιογκ Ουν μας εξέπληξε γιατί το χωριό μας είχε από παλιά άριστες σχέσεις με το καθεστώς της Βόρειας Κορέας αλλά και με τον ίδιο, τον οποίο έχουμε φιλοξενήσει παλαιότερα με απόλυτη μυστικότητα στο χωριό μας.

Στην φωτό μπορείτε να δείτε τον Κιμ, όταν ακόμα ήταν φίλος μας και χορηγός της ποδοσφαιρικής μας ομάδας του Αχιλλέα Αβραμιού, να απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωσή μας.

Όλοι οι Αβραμαίοι θα πιέσουμε το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μεσσήνης να πάρει θέση για το καθεστώς της Βόρειας Κορέας και να απαιτήσει από την πρεσβεία της Βόρειας Κορέας στην Αθήνα να αποζημιωθεί ο Παντελής.

Για να δείτε την πληγείσα οικία και την στιγμή της εκτόξευσης του πυραύλου, μπείτε στην σελίδα του χωριού μας στο Facebook

Γεώργιος Παπαδόπουλος (Yπεύθυνος Αεράμυνας - Αβραμιού Μεσσήνης)