Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 13:46

Το Ευρωκοινοβούλιο σώζει την «ηθική» της «Αριστεράς» μας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Το Ευρωκοινοβούλιο σώζει την «ηθική» της «Αριστεράς» μας

Διερωτώμαι αν αντιλαμβάνεσθε κ. Πρόεδρε το μέγεθος του ευρωπαϊκού εξευτελισμού που υφίσταται η κυβέρνησή σας. Την πλήρη γελοιοποίηση του «αξιώματος» που προβάλλετε εσείς και τα παπαγαλάκια σας ότι τάχα διαθέτετε το «ηθικό πλεονέκτημα». 

Από τη μια πλευρά εσείς, ο υποτίθεται ευαίσθητος για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα εγκλήματα πολέμου, «αριστερός», να υπογράφετε διά χειρός του συνεταίρου σας Πάνου Καμμένου αν μη τι άλλο περίεργες ως προς τις διαδικασίες και τη διαφάνειά τους, συμφωνίες για πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία. Και πλην μετρημένων στα δάκτυλα βουλευτών και κομματικών στελεχών σας, όλοι οι άλλοι «αριστεροί» και «ριζοσπάστες» του κόμματός σας να σας χειροκροτούν ενθουσιωδώς. 

Από την άλλη, σύσσωμο σχεδόν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με μοναδική εξαίρεση τους ευρωβουλευτές της Ακρας Δεξιάς να υπερψηφίζει ένα ακόμη ψήφισμα καταδίκης των εγκλημάτων της Σαουδικής Αραβίας και των συμμάχων της, εις βάρος του λαού της Υεμένης. Δηλαδή μια αυτοπροβαλλόμενη ως «αριστερή» ελληνική κυβέρνηση να συμπλέει με νεοφασιστικά και άλλα ακροδεξιά στοιχεία του ευρωπαϊκού πολιτικού φάσματος, καθώς συναλλάσσεται με τους σφαγείς για να τους εξοπλίσει. Εχοντας απέναντί της όχι μόνο το σύνολο της ευρωπαϊκής Αριστεράς, τους σοσιαλιστές, σοσιαλδημοκράτες και κομμουνιστές της Ευρωβουλής, αλλά ακόμη και τους συντηρητικούς Χριστιανοδημοκράτες και άλλους κεντροδεξιούς του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, τους Φιλελεύθερους και τους Πράσινους. 

Τώρα, την ανάγκην φιλοτιμίαν ποιούμενοι, εσείς και ο ακροδεξιός εταίρος σας θα υποχρεωθείτε να σχίσετε τα προσύμφωνα που υπογράψατε με τον έμπορο όπλων Βασίλη Παπαδόπουλο και θα παριστάνετε ότι τάχα δεν γνωρίζατε, ενώ γνωρίζατε πολύ καλά. Οχι από εκείνα που μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, αλλά από το ίδιο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Διότι το χθεσινό ψήφισμα που προσυπέγραφαν και οι ευρωβουλευτές σας Παπαδημούλης και Κούνεβα δεν ήταν ούτε το μοναδικό ούτε καν το πρώτο. 

Είχαν προηγηθεί δύο ανάλογα ψηφίσματα: Στις 25 Φεβρουαρίου του 2016 και στις 14 Ιουνίου 2017, τα οποία γράψατε στα πέλματα των στρατιωτικών αρβυλών του Καμμένου, μόνο και μόνο επειδή ο εν λόγω Παπαδόπουλος ανήκει στα «νέα τζάκια» που κτίζετε. Ως συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε και τηλεόραση, αγοράζοντας από τον Βρυώνη το «Ε» και μια ακόμη φιλοκυβερνητική εφημερίδα, αγοράζοντας το «Εθνος». 

Ωραίες συναλλαγές, υπό το πνεύμα του… ηθικού πλεονεκτήματος. 

Γ.Π. ΜΑΣΣΑΒΕΤΑΣ

giorgis@massavetas.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER