Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 20:49

Δείτε πίσω από ποιους συντάσσεσθε

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Δείτε πίσω από ποιους συντάσσεσθε

Οσοι από πραγματική αγάπη για τη Μακεδονία τη «βαριόμοιρη» προβληματίζονται να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο της Κυριακής, αλλά και όσοι απλώς το «έστριψαν» και σπεύδουν οψίμως να συνταχθούν, αντιμετωπίζοντάς το ως μια ευκαιρία για άσκηση αντιπολίτευσης, οφείλουν, αν θέλουν να είναι σοβαροί, να γνωρίζουν το «ποιόν» των οργανωτών.

Τους οποίους εκφράζει, ως εκπρόσωπος Τύπου, μια κυρία Γεωργία Μπιτάκου, κατά δήλωσή της «δημοσιογράφος» και άλλα πολυσχιδή. Η οποία την επομένη του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε τη διοργάνωση εκείνου της Αθήνας με το ακόλουθο κείμενο μέσω του Facebook:
“Ο αγώνας για λευτεριά τώρα ξεκίνησε και πρέπει να λήξει όταν τελειώσουμε με την κατοχή, όταν αδειάσει η Βουλή από το κηφηναριό των δωσίλογων, όταν πάρουμε τη διαχείριση της χώρας μας πίσω με δικό μας νόμισμα για να συγκροτήσουμε ξανά από την αρχή την πλούσια πατρίδα μας και να την προστατέψουμε από όσους επιβουλεύονται εδάφη της!!! Τον πενταπλάσιο κόσμο θα έχει το προσεχές συλλαλητήριο στην Αθήνα και μετά ένα είναι το συλλαλητήριο που πρέπει να οργανώσουμε όσοι δεν φοβόμαστε να λέμε εδώ και καιρό την αλήθεια δημόσια για την κατοχή της πατρίδας μας και την υποδούλωση μας: Το πρόταγμα είναι ένα: Τέλος στην κατοχή. Θέλουμε πίσω την ελευθερία μας, τα κλειδιά της χώρας, τις ζωές μας!!! Αυτό το συλλαλητήριο πρέπει να έχει όλο τον πληθυσμό της χώρας από κάτω και η εξέδρα θα είναι μόνο μπροστά στο ναό της δημοκρατίας στη Βουλή που τώρα μπαινοβγαίνουν ανενόχλητοι υπάλληλοι εβραϊκού τραπεζικού λόμπι που κατασκεύασε μια οικονομική κρίση για να εξοντώσει τους λαούς. Χθες αντιλήφθηκαν στον πλανήτη όλο τη δύναμη που έχει ένας λαός και έλαχε στην Ελλάδα να δείξει και πάλι το δρόμο της πάλης για ανεξαρτησία, ελευθερία, δημοκρατία, αξιοπρέπεια!!! Κατοχή τέλος – Την Ελλάδα πίσω. Το επόμενο συλλαλητήριο που από σήμερα ετοιμάζεται και που έρχεται να σας αποτελειώσει προδότες!!!”.
Απέναντι σε κείμενα τέτοιας «ιδεολογίας» ωχριούν οι λόγοι των χρυσαυγιτών. Είναι ισάξια μόνο της χιτλερικής προπαγάνδας. Και θλίβομαι διότι, υπό καθεστώς συναισθηματικής φόρτισης, θα είναι στην εξέδρα μαζί με την εν λόγω κυρία ο Μίκης Θεοδωράκης και από κάτω οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και πλείστοι ιεράρχες. Τέτοια φίδια πάτε να ζεστάνετε στους κόρφους σας;

 

Γ. Π. Μασσαβέτας

giorgis@massavetas.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER