Σάββατο, 19 Μαϊος 2018 15:29

Ζόρια... για το Μηλέα - Παναγία Γιάτρισσα

Γράφτηκε από την
Ζόρια... για το Μηλέα - Παναγία Γιάτρισσα

Κάποιοι αιρετοί της Περιφέρειας και όχι μόνο (Πατσαρίνος, Λυμπεροπούλου και ορισμένοι συνάδελφοι από τον Τύπο) τα έχουν βάλει με το δρόμο Μηλέα - Παναγία Γιάτρισσα και χωρίς να ξέρουν ούτε πού πέφτει... προφασίζονται το οτιδήποτε...

Δεν μπήκαν στο κόπο ενημέρωσης για την αναγκαιότητα και την ανάπτυξη που θα επιφέρει, το συγκεκριμένο έργο, στον ορεινό όγκο του Ταϋγέτου, αλλά και την προστασία που θα προσφέρει στο δάσος της Βασιλικής (άμεση πρόσβαση - πυροπροστασία).

Η λογική ότι υπάρχουν άλλες ανάγκες... δεν απαξιώνει το έργο αυτό, αφού σε δέκα λεπτά (7 χλμ.) με την ολοκλήρωσή του θα μπορεί ο καθένας να βρίσκεται από τη Μηλέα στη Γιάτρισσα, στο δάσος της Βασιλικής, αλλά και να έχει την γρηγορότερη πρόσβαση με τη Λακωνία.

Κύριοι, για το έργο αυτό έχουν κοπιάσει κάποιοι... και αν δεν μπορείτε να είστε χρήσιμοι στη Μάνη, μην θορυβείτε... βρείτε άλλα θέματα για να ξεδιπλώστε το αντιπολιτευτικό σας "ταλέντο" στον Τατούλη.

Οταν θα έρθει η ώρα... της κάλπης και της επαφής σας με την τοπική κοινωνία, να είστε σίγουροι πως θα εισπράξετε αυτό που σας αναλογεί.

 

Αλέξης Ρουτζούνης

Δημοσιογράφος

Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Μάνης


NEWSLETTER