Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 15:59

Δυναμική εμφάνιση αυριανού πρωθυπουργού για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Δυναμική εμφάνιση αυριανού πρωθυπουργού για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Του Αγγελου Χρονά*

«Μπορούμε». Με κεντρικό σύνθημα τη φράση που ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της ομιλίας του στη ΔΕΘ, προχωράμε όλοι εμείς, τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στον αγώνα, για ένα καλύτερο αύριο για τους Ελληνες.

Με βάση όσα είπε ο πρόεδρος του κόμματος στην εμπνευσμένη ομιλία του, στη γεμάτη όραμα για το αύριο, στη γεμάτη αγάπη για τους Ελληνες πολίτες που πέρασαν και περνούν δύσκολα, αλλά και στη γεμάτη ευθύνη για όσα θα πρέπει να κάνει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ως κυβέρνηση, προχωράμε ενωμένοι για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το κόμμα μας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μία αρχηγική εμφάνιση, σε μία εμφάνιση αυριανού πρωθυπουργού, έθεσε όλα τα ζητήματα επί τάπητος και ανέπτυξε όλους τους στόχους της Νέας Δημοκρατίας ως κυβέρνησης.

Μίας κυβέρνησης ενωτικής και όλων των Ελλήνων, που, μεταξύ άλλων, θα δίνει ευκαιρίες σε όλους και θα στηρίζει τους αδύναμους, που θα δίνει κίνητρα για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, που θα δίνει λόγο μέσω της ψήφου και στους Ελληνες του εξωτερικού, που θα δώσει προτεραιότητα στην παιδεία, γιατί χωρίς αυτήν δεν υπάρχει μέλλον.

Μία κυβέρνηση με στόχο την αίσθηση της ασφάλειας σε κάθε πολίτη, με τη δικαιοσύνη και την Αστυνομία να κάνουν απερίσπαστες το έργο τους.

Μία κυβέρνηση που θα κάνει την Ελλάδα όχι απλό μέλος της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ αλλά συνδιαμορφωτή των αποφάσεων και πρωτεργάτη στις απαραίτητες συμμαχίες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε και για τις οικονομικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας που θα γίνουν πράξη και δεν θα μείνουν στα λόγια, όπως οι προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Δεσμεύσεις και μέτρα που θα ελαφρύνουν τα βάρη των αδύναμων και θα δώσουν ανάσα σε όσους όλα αυτά τα χρόνια πληρώνουν δυσανάλογα το κόστος της κρίσης.

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα μπορούσε να μην έχει αναφορές και στις μεταρρυθμίσεις που οφείλουμε ως κράτος να κάνουμε, όπως η αλλαγή του φορολογικού συστήματος, η κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση και η εξυγίανση του κράτους με δημόσιους υπαλλήλους–αρωγούς σε αυτήν την προσπάθεια.

Επιπλέον ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης με μέτρα όπως η μεταφορά της αρμοδιότητας για τον ΕΝΦΙΑ από το κεντρικό κράτος στους δήμους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το μήνυμα πως όλοι μαζί «μπορούμε να τα καταφέρουμε», γιατί «η Ελλάδα είμαστε όλοι εμείς», «είμαστε εγώ, είμαστε εσύ». Εκείνο που χρειάζεται είναι να συμμετέχουμε όλοι στην κοινή προσπάθεια, γιατί η συμμετοχή είναι δύναμη και δίνει, όπως είπε και ο πρόεδρος «οξυγόνο στη δημοκρατία».

 

*Ο Αγγελος Χρονάς είναι μέλος του Τομέα Υγείας Ν.Δ., μέλος Μητρώου Στελεχών, περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου - εντεταλμένος για θέματα Δημόσιας Υγείας στην Π.Ε. Μεσσηνίας.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER