Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 15:22

Η "Τριφυλλιακή Τριφυλία" θα κερδίσει τις εκλογές!

Γράφτηκε από την
Η "Τριφυλλιακή Τριφυλία" θα κερδίσει τις εκλογές!

 

Αγαπητοί συμπότες και συμπολίτες,

Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία για την επαρχία Τριφυλίας! Ολος ο κόσμος έχει βαρεθεί τα κόμματα και την πολιτικοποίηση των δημοτικών εκλογών. Και υπάρχει μια παγκόσμια κίνηση για την απελευθέρωση της καλλιέργειας του φαρμακευτικού και θαυματουργού φυτού της κάνναβης!

Κάθε λίγες μέρες και μία χώρα του κόσμου την απελευθερώνει: Την κλωστική-βιομηχανική, την φαρμακευτική, την ευφορική. Την καλλιέργεια, την κατοχή, την χρήση. Αμερική - Καναδάς - Ολλανδία -Ουρουγουάη - Ισραήλ - Γερμανία - Ιταλία, και οι άλλες χώρες της ευρωπαϊκής οικογένειας…

Στην Ελλάδα αργούμε λίγο -ως προς την ευφορική κάνναβη-, αλλά είναι ευρωπαϊκή οδηγία να απελευθερωθεί. Ακόμα και η Ν.Δ. να κυβερνήσει, είναι σίγουρο πως θα ψηφίσει την αλλαγή του νόμου.

Οσοι γνωρίζουν από κάνναβη, θα ξέρουν πως "τρίφυλλο" λέγεται ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, το οποίο φτιάχνεται με 3 χαρτάκια, με 3 "φύλλα".

Ο συνδυασμός που ετοιμάζεται, η "Τριφυλλιακή Τριφυλία", συνδυάζει το όνομα της επαρχίας με την κάνναβη, η οποία μπορεί να σώσει τη χώρα από την δύσκολη οικονομική της θέση.

Η περιοχή μας έχει το ωραιότερο κλίμα και παράγει τα καλύτερα προϊόντα. Αλλά δυστυχώς δεν έχουμε επιτυχία στον τουρισμό, αλλά ούτε και τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής (λάδι, κηπευτικά, καρπούζι) δεν έχουν την τιμή που πρέπει…

Η μόνη η λύση είναι η κάνναβη.

Αυτή θα φέρει τουρισμό, κι αυτή θα δώσει επιπλέον εισόδημα στον χρεωμένο αγρότη, τον άνεργο, τον φτωχό. Εδώ βγαίνει η καλύτερη ποιότητα κάνναβης, όπως ακριβώς εδώ βγαίνει το καλύτερο λάδι και οτιδήποτε.

Εδώ υπάρχουν οι περισσότεροι χρήστες κάνναβης, περίπου ο μισός πληθυσμός (το 90% έχουν μυρίσει ή δοκιμάσει έστω μια φορά!)

Ολοι αυτοί, όλοι εμείς, ξεχνάμε τα κόμματα, τις ιδεολογίες, ή οτιδήποτε άλλο μας χωρίζει, και ασχολούμαστε μόνο με τη φύση, τα όμορφα χωριά μας, την καθημερινή ζωή και τα αγνά αγροτικά προϊόντα. Και πιο πολύ με τα παραδοσιακά μας τραγούδια και με την παραδοσιακή κάνναβη!

Θα ρωτήσει κάποιος: Αφού ακόμα απαγορεύεται! Πώς μπορούμε να την καλλιεργήσουμε;

Η απάντηση είναι απλή: Οταν είσαι μόνος σου, μπορούν να σε συλλάβουν. Οταν όμως μαζεύονται χιλιάδες χρήστες κάνναβης κάθε χρόνο στο Σύνταγμα, δεν μπορούν να τους συλλάβουν. Δεν "χωράνε" οι φυλακές.

Αλλά, εμείς εδώ θα χρησιμοποιήσουμε την νόμιμη οδό!

Θα πάρουμε το θάρρος να παραδεχτούμε δημόσια πως κάνουμε χρήση κάνναβης, και πως υποστηρίζουμε την αλλαγή του νόμου, όπως έγινε ήδη στα προοδευμένα κράτη της γης: ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπη.

Θα γίνουμε οι πρωτοπόροι στην Ελλάδα, ώστε να πιέσουμε την κυβέρνηση για γρήγορη απελευθέρωση της ευφορικής κάνναβης.

Ενας τρόπος είναι να παραδοθούν στην Αστυνομία πολλοί ακτιβιστές χρήστες με ένα τσιγάρο. Θα δικαστούν 20 μέρες με αναστολή, και από την κίνηση αυτή θα αλλάξει γρήγορα η Βουλή τον παρωχημένο νόμο, ώστε να επιτρέπει την οικιακή καλλιέργεια 1-2 φυτών.

Αλλά υπάρχουν και άλλοι νόμιμοι τρόποι για να επιταχύνουμε την αλλαγή του νόμου…

Και τότε θα αρχίσουμε την νόμιμη πώληση του φυτού σε φαρμακευτικές εταιρείες, σε ιατρούς, σε φαρμακεία, πάντα με την άδεια του Νόμου.

Η Τριφυλία θα γίνει παγκοσμίως γνωστή. Θα αυξηθεί κατακόρυφα ο ολοχρόνιος τουρισμός και οι εξαγωγές.

Το μόνο που μένει είναι να συγκροτηθεί ο Συνδυασμός.

Ηδη ξεκίνησαν αρκετές δεκάδες συμπολίτες μας να οργανώνονται.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι και σύμβουλοι θα βγουν διά κληρώσεως. Μόλις εκλεγούν θα εναλλάσσονται στα αξιώματα με το σύστημα της παραιτήσεως κάθε 3 μήνες.

Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι να μην ανακατευτούν καθόλου τα κόμματα και τα πολιτικά συμφέροντα.

Είμαστε απλοί χωριάτες και αγρότες! Δεν είμαστε πολιτικάντηδες. Αγαπάμε τα φυτά, τα ζώα, τη φύση, τα χωριά μας!

Δεν πάμε για προσωπικό συμφέρον, ούτε για λεφτά, ούτε για δόξα, όπως πάνε οι άλλοι. Γι' αυτό και θα κερδίσουμε.

 

Σημείωση: Το ανωτέρω κείμενο αποτελεί την ιδρυτική διακήρυξη του Συνδυασμού: "Τριφυλλιακή Τριφυλία". Την ευθύνη αναλαμβάνει ως απλός στρατιώτης του Συνδυασμού, και μόνον, ο υπογράφων:

 

Αντώνης Αντωνόπουλος

Κυπαρισσία 11-10-2018


NEWSLETTER