Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 15:33

Ανοιχτή επιστολή στους αξιότιμους βουλευτές Μεσσηνίας της κυβερνήσεως

Γράφτηκε από την

Πώς προκύπτει η έννοια της προδοσίας: Το όνομα παράγει εθνότητα. Επιπροσθέτως η συμφωνία των Πρεσπών αναφέρει κατηγορηματικά την ύπαρξη μακεδονικού έθνους και γλώσσας.

Η εθνότητα οδηγεί στο έδαφος. Μέσω διεκδίκησης της ένωσης με την μητέρα πατρίδα διαφόρων Μακεδόνων, ψεύτικων ιστορικά νόμιμων νομικά. Το αίτημα αυτό θα υποστηριχτεί από όλες τις μεγάλες δυνάμεις που εξυπηρετούνται από αυτό το κρατίδιο και συνεπώς η δυναμική του δεν θα είναι η μικρή των Σκοπίων αλλά η μεγάλη των υπολοίπων κραταιών χωρών συμπεριλαμβανομένων δεδηλωμένων εχθρών της Ελλάδας όπως η Τουρκία.

Το έδαφος δεν μπορεί παρά να προκύψει από την ελληνικότατη Μακεδονία, την μία και μόνη αφού ουδέποτε υπήρξε μακεδονικό κράτος πέρα από αυτό του Φιλίππου και του Αλεξάνδρου ενταγμένο στις ελληνικές πόλεις-κράτη, όπως των Σπαρτιατών, Αθηναίων, Θηβών κ.λπ που ήταν καθαρά γεωγραφικός προσδιορισμός χωρίς καμία εθνολογική υπόσταση πέρα την ελληνική. Ποτέ δεν μίλησε η ιστορία για λακωνικό, αθηναϊκό, Θηβαίων έθνος κ.λπ.

Η απόσπαση λοιπόν της ελληνικότατης Μακεδονίας από τον κορμό της χώρας που οδηγεί αυτόματα και στην απόσπαση της Θράκης από τον ελληνικό κορμό είναι ο ορισμός της εθνικής προδοσίας, πράξη που τιμωρείται με θάνατο και δεν παραγράφεται ποτέ.

Η σύναψη της συμφωνίας των Πρεσπών από τον πρωθυπουργό χωρίς καμιά εξουσιοδότηση από αρμόδιο όργανο σημαίνει ότι πρόκειται για μια δικτατορικού τύπου συμφωνία . Η θεσμική αυτή εκτροπή έχει καταγγελθεί από τις παμμακεδονικές ενώσεις στο ΣΤΕ και μετά από συνεδρίαση των μελών του ένιψε τας χείρας του που ερμηνεύεται ως έμμεση αναγνώριση της αντισυνταγματικότητας από το συμβούλιο διπλωματικά διατυπωμένη πιεζόμενο από το βάρος των συνεπειών μιας ξεκάθαρα καταφατικής απόφασης γύρω από την μη συνταγματικότητα της συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο αρνητικές συνέπειες της συμφωνίας των Πρεσπών εάν ο μοι γένοιτο κυρωθεί και από την Ελληνική Βουλή θα είναι άμεσες και καταστροφικές για την χώρα των οποίων συνεπειών ο κυρίαρχος λαός θα αναζητήσει την ευθύνες. Και θα τις βρει στο πρόσωπο των βουλευτών που θα την υπερψηφίσουν, οι οποίοι εφεξής θα βαρύνονται με την βαριά κατηγορία της προδοσίας. Από εκεί και μετά προϊόντος του χρόνου και με διαρκώς αυξανόμενη την ένταση των αρνητικών συνεπειών της συμφωνίας είναι πολύ πιθανόν να ζητηθούν ευθύνες για την τροπή των πραγμάτων όπως προβλέπει το σύνταγμα και πλέον να διερευνηθεί δικαστικά το θέμα. Τότε αν φτάσουν εκεί τα πράγματα η κατηγορία του προδότη θα γίνει ενοχή, με ό,τι ολέθριο αυτό συνεπάγεται για τους βουλευτές που υπερψήφισαν την αιτία του κακού.

Το ερώτημα απευθυνόμενο αδελφικά: Για ποιον λόγο να μπλέξουν σε αυτήν την περιπέτεια δύο νέοι άνθρωποι προερχόμενοι μάλιστα από τον λαό, όπως οι προσφιλείς κ. Κοζομπόλη και κ. Κωνσταντινέας;

 

Μετά τιμής,

Νικήτας Δημητρόπουλος

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός