Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 14:33

Ελληνική Λύση: Ο νέος πολιτικός φορέας

Γράφτηκε από την

Του Θανάση Καραμπίνη

Πολιτευτή “Ελληνικής Λύσης” Μεσσηνίας

Μεσσήνιες και Μεσσήνιοι,

Ισως γνωρίζετε ότι πριν 2 και πλέον έτη δημιουργήθηκε ο νέος πολιτικός φορέας, ο νέος πολιτικός σχηματισμός, το νέο κόμμα με το όνομα «Ελληνική Λύση», αρχηγός της οποίας είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος. Η Ελληνική Λύση δημιουργήθηκε για να δώσει λύσεις στα χρόνια προβλήματα της χώρας μας, τα οποία τα τελευταία χρόνια έχουν οξυνθεί σε τέτοιο βαθμό που πλέον βρισκόμαστε σε διαρκή αδιέξοδα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα των κυβερνητικών πολιτικών επιλογών που ακολουθήθηκαν από τα δυο εναλλασσόμενα κόμματα εξουσίας της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, και τα τελευταία χρόνια από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα, στις επόμενες εκλογές σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που γίνονται, η ΝΔ θα έρθει ξανά στην εξουσία. Αναμένεται λοιπόν να κυβερνήσει πάλι η ΝΔ. Ερώτημα: η ΝΔ θα δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της χώρας; Μάλλον όχι, γιατί θα το είχε κάνει πριν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Ο ΣΥΡΙΖΑ που έκανε την κατάσταση πολύ χειρότερη.

Η εναλλαγή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ήταν δική μας επιλογή, η ελπίδα μας, που και αυτή προδόθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού η τελευταία διακυβέρνηση από τη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ οδήγησε σε πλήρη απογοήτευση. Δεν ξεχνούμε, η αποτυχία της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία το 2015, και σήμερα, κάθε μέρα που περνάει, η χώρα μας, εμείς οι Ελληνες, πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο. Μας επέβαλαν τρία μνημόνια και είναι πιθανό να ακολουθήσει και τέταρτο. Η παρέμβαση των ξένων στα εσωτερικά μας ζητήματα και ο έλεγχος από την τρόικα που, τώρα άλλαξε όνομα και έγινε θεσμοί, είναι πλέον κανόνας. Οι ξένοι -Γερμανοί και Αμερικάνοι- για να πετύχει ο καθένας τα δικά του συμφέροντα έχουν επιβάλει στη χώρα μας οικονομική κατοχή, την έχουν μετατρέψει σε μια απέραντη στρατιωτική βάση. Κάτω από τις ευλογίες τους, ο κίνδυνος διαμελισμού της Ελλάδος, είτε από τους Τούρκους, είτε από τους Σκοπιανούς, είτε από τους Αλβανούς είναι πια ορατός. Τους Ελληνες δεν μπορείς να τους πολεμήσεις εκ των έξω αλλά εκ των έσω, είχε πει ο Κίσσιγκερ (υπουργός των Εξωτερικών της Αμερικής) στις αρχές της δεκαετίας του '70. Εκ των έσω, δηλαδή, ελέγχοντας τις κυβερνήσεις τους, αλλοιώνοντας τον πληθυσμό τους με αλλοδαπούς-αλλόθρησκους, πολεμώντας τη θρησκεία τους, πολεμώντας γενικά τους θεσμούς τους. Πραγματικά, αυτό γίνεται σήμερα και σε όλη την περίοδο των μνημονίων! Και αναρωτιόμαστε: μήπως όλη αυτή η κρίση, οικονομική και αξιών είναι τεχνητή; Βρίσκεται σε εφαρμογή ένα σχέδιο αφανισμού της Ελλάδος ή θα έπρεπε να παρέμβουν οι ξένοι για να μας σώσουν οικονομικά, επειδή μας αγαπάνε; Μα, και οι ίδιοι ωμά παραδέχθηκαν ότι όλα τα έκαναν για αυτούς!

Ελλάδα, του ήλιου και της θάλασσας. Ελλάδα που εσύ αποτέλεσες τη βάση του δυτικού πολιτισμού. Ελλάδα του πνεύματος. Ελλάδα που έστελνες εργάτες για να προκόψουν οι ξένοι και τώρα σε κατάντησαν να διώχνεις τα παιδιά σου για να αναπτυχθούν οι ξένοι. Αχ, Ελλάδα μου, που η ψυχή σου είναι ζωντανή ακόμα. Αχ, αυτοί οι Ελληνες της τέχνης και της επιστήμης, της εφευρετικότητας και του επιχειρείν. Αχ, αυτοί οι Ελληνες που μονοιασμένοι κάνουν θαύματα. Οι Ελληνες των Θερμοπυλών και του Περικλή, του 1821 και του 1940. Οι Ελληνες που τώρα βρίσκονται υπό οικονομική γερμανική κατοχή και θα είναι για πολλά χρόνια ακόμα. Ελληνα που στο Σικάγο μέσα ζεις στη λευτεριά και στην Αθήνα μέσα στη σκουρόχρωμη (λαθρομετανάστες) καταχνιά, πια… Ελλάδα μου που, τελευταία από επίσημα ελληνικά χείλη άκουσες: Ζήτω το Πακιστάν… και όχι, Ζήτω η Ελλάδα!

Είμαι ένας από εσάς, ο Θανάσης Καραμπίνης, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, και επικοινωνώ με εσάς, με αυτό το πρώτο άρθρο-επιστολή μου, αφού έχω την τιμή από το κόμμα της Ελληνικής Λύσης να είμαι υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας. Απευθύνομαι σε εσάς, προσδοκώντας την ψήφο σας, προκειμένου να σας εκπροσωπήσω στην ελληνική βουλή. Με την Ελληνική Λύση να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της χώρας μας, εφαρμόζοντας διαφορετικές πολιτικές. Πολιτικές που θα οδηγήσουν τη χώρα μας να ξεφύγει από το ραγιαδισμό και την υποτέλεια, το οικονομικό βούλιαγμα και την πτώση των αξιών, τη χρόνια κρίση, να δώσει ανάσα και ελπίδα στους Ελληνες. Την Ελλάδα μας που της αξίζει να βρίσκεται ψηλά, αντάξια με την ιστορία της. Και επειδή δεν μπορεί να είμαστε μόνοι στο παγκόσμιο στερέωμα, να προτάξουμε το συμφέρον της Ελλάδος και του λαού μας, συμμαχώντας είτε με την Αμερική, είτε με τη Ρωσία, είτε με την Κίνα, είτε με άλλον, διασφαλίζοντας τη λευτεριά μας, την κυριαρχία στη χώρα μας και την αξιοπρέπεια μας.

Η Ελληνική Λύση δημιουργήθηκε και οργανώθηκε σε όλους τους τομείς, καθόρισε τις αρχές και τις θέσεις της, και συνέταξε ακόμη και εκτεταμένο κυβερνητικό πρόγραμμα. Στελεχώθηκε σε όλη την Ελλάδα από νέους άξιους και άφθαρτους πολιτικούς, και θέτει τις θέσεις και απόψεις της, σε όλους τους τομείς δραστηριότητας, στην κρίση σας. Θέσεις στη βάση του δημοκρατικού πολιτεύματος, θέσεις που θα βγάλουν την Ελλάδα από τα σημερινά αδιέξοδα. Η είσοδος της Ελληνικής Λύσης στην επόμενη βουλή θεωρείται βέβαια. Και αυτό έχει ανησυχήσει το υπάρχον πολιτικό σύστημα, με αποτέλεσμα να δέχεται έναν διαρκή ανελέητο πόλεμο.

Στα δημοκρατικά πλαίσια, εμείς, στην Ελληνική Λύση, συντασσόμαστε σε μια πατριωτική και κοινωνική συμμαχία, μη έχοντας σχέση με ακροδεξιά ανελεύθερα καθεστώτα, δραστηριοποιούμαστε για να φέρουμε την ελπίδα, τη δημιουργία, την ανάπτυξη, την αξιοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη. Προτάσσουμε το εθνικό συμφέρον με νέα πρόσωπα, άφθαρτα, χωρίς εξαρτήσεις. Υποστηρίζουμε, ότι είναι αναγκαίο να χαραχτεί αυστηρή μεταναστευτική πολιτική, με γνώμονα τη διαφύλαξη της εθνικής ταυτότητας της πατρίδας μας. Να σημειώσουμε: Είναι γνωστό ότι και η Αμερική δέχεται μετανάστες, κάτω από αυστηρές προϋποθέσεις! Εμείς; Ξέρουμε πολύ καλά ότι η παιδεία μας είναι αρκετά φτωχή και βρίσκεται στο κακό της το χάλι, και όσο περνάει ο χρόνος γίνεται χειρότερη. Ποια θα είναι λοιπόν η Ελλάδα του αύριο; Αλλά, ας μην παραθέσουμε τις θέσεις μας σε αυτό το άρθρο. Αυτές, θα παρουσιαστούν αναλυτικά σε επόμενα άρθρα μας.