Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 20:58

Χυδαιότητες για τον τραυματισμό δημοτικού αστυνομικού

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Το θέμα αυτό απασχόλησε μάλιστα αρκετούς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με κάποιους να μην χάνουν την ευκαιρία να βγάλουν... χολή για το θύμα του τροχαίου, επειδή πρόκειται για δημοτικό αστυνομικό. Και τι δεν έγραψαν: “Καλά του έκαναν, να μάθει να γράφει κλήσεις στον κόσμο”, “σημασία έχει τι έπαθε το ταξί”, “κρίμα τον καημένο τον ταξιτζή που θα πληρώσει και τη ζημιά τώρα από τους κλησοεισπράκτορες που έχει βγάλει ο Νίκας για να μαζεύει χρήμα” και άλλα πολλά, που δεν υπάρχει λόγος να αναφέρουμε.

Επειδή λοιπόν ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που την ώρα του ατυχήματος ρύθμιζε την κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εργασιών στην περιοχή, είναι δημοτικός αστυνομικός και η Δημοτική Αστυνομία μας κόβει -σωστά ή λάθος- κλήσεις, τότε καλώς τον χτύπησε αυτοκίνητο!

Κατ' αντιστοιχία λοιπόν ο εστιάτορας, που τις προάλλες μας σέρβιρε κρύο και πανάκριβο φαγητό, να πεθάνει τις επόμενες ημέρες και ο καφετζής, που πουλάει τον καφέ με κέρδος 500%, να πνιγεί!

Απίστευτες λογικές, που δυστυχώς δεν είναι σπάνιες στις ημέρες μας και αυτό μαρτυρά και η στάση πολλών πίσω από το πληκτρολόγιο!

Για τη λειτουργία, την αποτελεσματικότητα και το ρόλο, που κάποιοι έχουν δώσει στη Δημοτική Αστυνομία και για τις ιστορίες καθημερινής τρέλας, που συχνά δημοσιεύουμε και στις στήλες της “Ε”, μπορούμε να γράφουμε σελίδες και να μιλάμε για ώρες, αλλά όποια κι αν είναι τα... έργα και οι ημέρες αυτής της υπηρεσίας, δεν δίνουν το δικαίωμα σε κανέναν μας να υποβαθμίζει την ανθρώπινη ζωή. Την ώρα μάλιστα που αυτό το άτομο είναι ακόμα στο νοσοκομείο και τα οικεία του πρόσωπα παρακολουθούν όλα όσα γράφονται στο Διαδίκτυο, χωρίς επί της ουσίας να μπορούν να υπερασπιστούν τον συγγενή τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 21:36