Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 13:25

Και Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν γίνεται!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Και Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν γίνεται!

 

 

“Στηρίζω τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ΝΔ και τον Πέτρο Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου” είναι η... τρίτη δήλωση-ερμηνεία (διαμέσου της “Νέας Πελοποννήσου”) του περιφερειακού συμβούλου Κορινθίας Θανάση Πισιμίση για τη δεύτερη τοποθέτησή του.

Ο κ. Πισιμίσης επανήλθε -ή τον επανέφεραν- στο αρχικό κείμενο που υπέγραψαν προ διημέρου 11 “γαλάζιοι” αντιπεριφερειάρχες και σύμβουλοι της παράταξης Τατούλη, οι οποίοι ειρήσθω εν παρόδω από χθες και ανά ώρα άρχισαν να... μειώνονται με ρυθμούς χρονομέτρου.

Οπως αναφέρει στο πρόσφατο ρεπορτάζ του ο συνάδελφος Γιάννης Σινάπης, την Κυριακή από την Τρίπολη ο γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης “έκανε ακόμα πιο σαφές το μήνυμα στα στελέχη, τα οποία κάλεσε να επαναπροσδιορίσουν την πορεία τους, έτσι ώστε να ταυτίζεται με αυτή που έχει χαράξει η ΝΔ”.

Προφανώς ο κ. Αυγενάκης δεν πήγε στην Τρίπολη για να πει τη δική του γνώμη, αλλά μετέφερε τη γραμμή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την έγκριση (αν όχι και την προτροπή) Μητσοτάκη. Αλλά την ίδια ώρα στελέχη της περιφερειακής αρχής, που στην πλειοψηφία τους κατέχουν και κομματικές θέσεις στη ΝΔ, εξακολουθούν να είναι... και με τον Πέτρο και με τον Κυριάκο.

Προφανώς και αποτελεί δικαίωμα του καθενός να είναι με όποιον θέλει, μόνο που δεν γίνεται να είναι με όλους, γιατί... μας βλέπουν! Για να ελαφρύνουμε και λίγο το κλίμα, είναι γνωστό σε αρκετούς τι απάντησε ο περίφημος Τάκης Τσουκαλάς σε τηλεφίλαθλο που δήλωσε “Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ”!

Για να επανέλθουμε όμως στο θέμα, όσοι μέσα σε όλες αυτές τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξακολουθούν να δηλώνουν στήριξη τόσο στον Πέτρο Τατούλη όσο και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να μην κακοκαρδίσουν κάποιον, προφανώς μας δουλεύουν - και μαζί με εμάς και τους αρχηγούς του κάθε στρατοπέδου.

Εκτός κι αν γνωρίζουν κάτι καλύτερα ή διαβάζουν πίσω από λέξεις και μηνύματα, και τελικά δεν έχουμε οριστική ρήξη. Πράγμα δύσκολο, αλλά στην πολιτική τα έχουμε δει όλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο εύκολος στόχος Η σύγχρονη ταυτότητα της πόλης »

NEWSLETTER