Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 22:08

Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!

 

“Τροχοπέδη στην ανάπτυξη της Μεσσηνίας αποτελεί ο Νίκος Πατσαρίνος” μας λέει η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου.

Αναλύει μάλιστα σε γραπτή της δήλωση το... σκεπτικό αυτού του συμπεράσματος, τονίζοντας σε κάποιο σημείο ότι “οι Μεσσήνιοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι όλα σχεδόν τα έργα από το 2011 και μετά φέρουν την υπογραφή του Πέτρου Τατούλη”.

Αφενός, θα είχε ενδιαφέρον να βλέπαμε συγκεντρωτικά μία λίστα όλων αυτών των έργων... Αφετέρου, είναι πολύ λογικό αρκετά έργα να φέρουν (και) την "υπογραφή" Τατούλη, καθώς αυτός ηγείται της Περιφέρειας Πελοποννήσου από το 2011. Το περίεργο θα ήταν τα όποια έργα να έφεραν την υπογραφή Πατσαρίνου, Γόντικα, Λυμπεροπούλου, Τζαμουράνη, Αλευρά, Αλεξανδρή ή όπου άλλου.

Συνεχίζει όμως η κ. Νικολάκου: “Η πολιτικά ανήθικη πρόσφατη τακτική του να προσπαθεί να αποδομήσει το έργο της περιφερειακής αρχής πέφτει στο κενό, γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να κοροϊδέψει πλέον κανένα Μεσσήνιο πολίτη”. Αφού λοιπόν δεν μπορεί να κοροϊδέψει κανέναν Μεσσήνιο, γιατί ο Πατσαρίνος αποτελεί τροχοπέδη και με ποιον ακριβώς τρόπο εμποδίζει το... έργο της διοίκησης Τατούλη;

Οσο για το "πολιτικά ανήθικη", πώς μπορούν κατ' αντιστοιχία να χαρακτηριστούν οι συνεχείς προσωπικές επιθέσεις της πλειοψηφίας προς τους επικεφαλής των μειοψηφιών; Κι από την άλλη, τι θα ήταν πολιτικά ηθικό για την κ. Νικολάκου, η αντιπολίτευση να εξυμνεί το έργο της περιφερειακής αρχής;

Τουλάχιστον, ευτυχώς που δεν υπάρχουν φαινόμενα... Πατσαρίνου στους υπόλοιπους 4 νομούς της Περιφέρειας, και τα μεγάλα έργα συνεχίζονται με αλματώδεις ρυθμούς χωρίς να τα εμποδίζει κανείς.

Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!