Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 21:22

Καλοκαιρινά επεισόδια στο σίριαλ με τον “κοριό”

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Καλοκαιρινά επεισόδια στο σίριαλ με τον “κοριό”

 

Καλοκαιρινά επεισόδια στο σίριαλ με τον “κοριό” στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη παρακολουθούμε τα τελευταία 24ωρα, μετά τη γνωστοποίηση της άσκησης ποινικής δίωξης “για την κακουργηματική πράξη της αθέμιτης παρακολούθησης”.

Η υπόθεση αυτή από την πρώτη στιγμή έχει αποκτήσει χαρακτηριστικά ευθείας πολιτικής αντιπαράθεσης, που έχει φέρει έως τώρα κάποιες εξελίξεις (βλ. ανεξαρτητοποίηση Μαντά), αλλά δεν αποκλείεται τους επόμενους μήνες να φέρει και άλλες, που να αγγίξουν και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Πέραν όμως του πολιτικού σκέλους, υπάρχει και το δικαστικό που από μόνο του έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οπως λοιπόν σημειώνεται στην ανακοίνωση Αλειφέρη, μετά το τέλος της προκαταρκτικής εξέτασης από την Ασφάλεια Καλαμάτας παραγγέλθηκε κύρια ανάκριση από τακτικό ανακριτή και ενδεχομένως το επόμενο διάστημα να υπάρξουν αποτελέσματα.

Στην απάντηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου πέραν των υβριστικών χαρακτηρισμών και της συνέχισης της αντιπαράθεσης με την αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, δεν προκύπτει έντονη ανάγκη για διαλεύκανση της υπόθεσης.

Από τη στιγμή που δεν φαίνεται να αμφισβητείται η ύπαρξη κάποιου μηχανισμού και αυτό που ουσιαστικά εξετάζεται είναι οι δυνατότητές του και το ποιος ήταν ο δράστης, η περιφερειακή αρχή θα έπρεπε να έχει θέσει ως στόχο να βρεθεί άκρη στην υπόθεση και να διαφανεί εάν τελικά επρόκειτο για “οξειδωμένο κοριό” από την εποχή... Δράκου ή για οτιδήποτε άλλο. Κι αυτό για να τελειώνει η ιστορία το συντομότερο ώστε να μπορέσουν απερίσπαστοι να συνεχίσουν το... έργο τους!


NEWSLETTER