Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 18:44

Να ακούμε και αυτά που πρέπει να διορθωθούν!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στη Μεσσηνία θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται και τους επόμενους μήνες στραμμένα τα βλέμματα του τηλεοπτικού κοινού της Σκανδιναβίας μέσω της δημοφιλούς σειράς “Mästarnas Mästare” με πρωταγωνιστές Σουηδούς πρωταθλητές.

Συντελεστές της μεγάλης αυτής παραγωγής μάλιστα προ ημερών μίλησαν στη συνάδελφο Πέπη Αλευρά για τη δική τους εμπειρία στέλνοντας παράλληλα και κάποια... ενδιαφέροντα μηνύματα για τη Μεσσηνία.

Χαρακτηριστικά ο τηλεπαρουσιαστής Mikael Leijnegard ανέφερε μεταξύ άλλων: “Και φυσικά το αεροδρόμιο της Καλαμάτας θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερο και να έχει τακτικές πτήσεις με τη Στοκχόλμη. Σε αυτή την περίπτωση, θα αγόραζα ένα σπίτι εδώ”. Ηχηρό μήνυμα προς όλους αυτούς που επιμένουν να μην θεωρούν σημαντικό ζήτημα την αναβάθμιση του “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” αλλά και για όσους φλυαρούν τακτικά γύρω από το θέμα, χωρίς επί της ουσίας να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες από τη θέση τους.

Σε άλλο σημείο του ίδιου ρεπορτάζ ο επί χρόνια εμπορικός διευθυντής της ΚUONI και φίλος της Μεσσηνίας Τάκης Φιλιππόπουλος μιλώντας στον δημοσιογράφο Θανάση Λαγό μεταξύ άλλων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είπε: “Η Πελοπόννησος θα κάνει το μεγάλο "μπουμ" στην Ελλάδα, αφού πολλοί προορισμοί έχουν ήδη κορεστεί και τα νησιά δεν έχουν δυνατότητα να δεχτούν επιπλέον επισκέπτες”. Μήνυμα το οποίο με διάφορες προσεγγίσεις έχει σταλεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι έχει βρει και τους απαραίτητους παραλήπτες.

Γιατί εκτός από τα ωραία λόγια, τα κομπλιμέντα και τα διαφόρων μορφών ευχολόγια, καλό είναι από τους εντός και εκτός συνόρων συνομιλητές να ακούμε και γι’ αυτά που δεν πάνε πολύ καλά και θα έπρεπε να έχουν γίνει διαφορετικά. Κάποιοι κατά καιρούς τα λένε, αλλά εμείς ακούμε όσα θέλουμε!

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 16:22