Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 15:38

Ο ανοιχτομάτης Καχριμάνης και ο... κουφός Τατούλης

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ο ανοιχτομάτης Καχριμάνης και ο... κουφός Τατούλης

 

Η Ηπειρος έκανε το Σάββατο ένα βήμα μπροστά. Παρουσίασε την Πολιτιστική Διαδρομή των Αρχαίων Θεάτρων της.

Στην ουσία η Περιφέρεια Ηπείρου πήρε τη σκυτάλη από το “Διάζωμα” που την μελέτησε και ανέλαβε την υλοποίησή της. Τα ευήκοα ώτα των Ηπειρωτών βρίσκονται σε ευθεία αντίθεση με αυτά των ταγών της Πελοποννήσου που αντιμετωπίζουν με συμπλεγματικό τρόπο το “Διάζωμα” και τους κορυφαίους συντελεστές του.

Οπως αντιλαμβάνεστε, ο Στ. Μπένος, ο Πέτρος Θέμελης και οι άλλοι συνεργάτες τους, την Πελοπόννησο θα προτιμούσαν να προηγηθεί, αλλά ματαίως. Για τον κ. Τατούλη ο Στ. Μπένος ήταν πολύτιμος -μέχρι δουλοπρέπειας όταν συναντήθηκαν στο Λεοντάρι- έως τότε που πρωτοεξελέγη περιφερειάρχης. Μετά “αυτοκράτορας” ων σιγά μην καταδεχθεί να του δείξουν άλλοι τι θα κάνει. Ετσι πορεύτηκε και στη δεύτερη θητεία του. Και έδειξε περισσή αλαζονεία απέναντι στις προθέσεις του “Διαζώματος”. Αγνόησε τη δουλειά του Θέμελη και την επιθυμία του Μπένου για την Πολιτιστική Διαδρομή της Πελοποννήσου. Μέχρι που το τι θα γινόταν στην Περιφέρειά μας, το είδαμε να παίρνει σάρκα και οστά στην Ηπειρο.

Ας ελπίσουμε ότι ο διάδοχος του Τατούλη θα παίρνει χαμπάρι και θα έχει τη διάθεση να δει το “Διάζωμα” ως φίλο, συνεργάτη και συνδημιουργό.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 15:12

NEWSLETTER