Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 22:34

Ιστορίες πολιτικής τρέλας με την Εύη Τατούλη

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Συζήτηση σήκωσε, όπως αναμενόταν, η πολιτική εκδήλωση που έγινε το Σάββατο στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, όπου παρουσιάστηκε επισήμως από τη Ν.Δ. και τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη η υποψηφιότητα Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Τα όσα ειπώθηκαν, τόσο από τον κ. Νίκα όσο και από τον κ. Μητσοτάκη λίγο πολύ ήταν αναμενόμενα και στο πολιτικό κλίμα των ημερών. Αυτό που πάντως δύσκολα περίμενε κάποιος να δει στον χώρο ήταν την κόρη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Εύη Τατούλη -και η αλήθεια είναι ότι πολλοί εκ των παρισταμένων δεν πίστευαν καλά-καλά στα μάτια τους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κ. Τατούλη δεν... είδε φως και μπήκε στο Αποστολοπούλειο, αλλά επικοινωνιακά σκεπτόμενη επέλεξε να κάνει αυτό που κανείς δεν περίμενε και να τραβήξει (και) πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Και φυσικά όλο αυτό δεν μπορεί να μην ήταν σε γνώση του πατέρα της! Η ίδια πάντως φαίνεται να μην εγκαταλείπει τη “μάχη” για είσοδο στη Βουλή και επιθυμεί διακαώς να είναι ξανά υποψήφια για τα βουλευτικά έδρανα, μετά την 3η θέση που έλαβε στο “γαλάζιο” ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας τον Ιανουάριο 2015, πίσω από τον Κώστα Βλάση και τον Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Να μην ξεχνάμε όμως ότι η σαββατιάτικη εκδήλωση δεν ήταν απλώς μία κομματική εκδήλωση, αλλά η παρουσίαση του βασικού αντιπάλου του πατέρα της για τις εκλογές του Μαΐου. Με την κοινή λογική δεν μπορεί να δοθεί εξήγηση, κάτι που γίνεται μόνο αν μπει στην εξίσωση ο παράγοντας “πολιτική σκοπιμότητα”.

Εδώ και μήνες, και από την ώρα που έχει διαφανεί ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση η Ν.Δ. να ανανεώσει το χρίσμα της στον Τατούλη, ψιθυρίζεται ότι η μοναδική περίπτωση να συζητήσει η Πειραιώς την εκ νέου ένταξη της Εύης Τατούλη στο ψηφοδέλτιο είναι να μην είναι ξανά υποψήφιος ο πατέρας της για την Περιφέρεια.

Η επιμονή της λοιπόν, που εκφράστηκε όχι απλώς με την παρουσία της στην παρουσίαση Νίκα, αλλά και με το λογότυπο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που εξακολουθεί να φιγουράρει στην κορυφή της ιστοσελίδας της, μπορεί να έχει το δικό της μήνυμα.

Πάντως ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και η... στενή του ομάδα σε καθημερινή βάση συνεχίζουν τις προεκλογικές τους περιοδείες σε φιέστες και γήπεδα, για να κρατούν ζεστή τη “μηχανή” της δικής τους υποψηφιότητας.

Ολο αυτό όμως, που εκτυλίχθηκε το Σάββατο το βράδυ στην Τρίπολη είναι από τις καταστάσεις, που δείχνουν ανάγλυφα το περιεχόμενο της φράσης “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”, ακόμα και όταν μία πράξη μπορεί να έρχεται -φαινομενικά τουλάχιστον- σε κόντρα με τα υπόλοιπα οικογενειακά πλάνα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 22:37