Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 09:38

Οι... μακεδονομάχοι στραβοκοιτάνε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Οι... μακεδονομάχοι στραβοκοιτάνε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

 

Οι... μακεδονομάχοι δεν περιορίζονται να στηρίξουν και να διεκδικούν την μη κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Προχωρούν θρασύτατα και, βουτηγμένοι κυρίως στην άγνοια του Συντάγματος και των νόμων, εμπλέκουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ζητούν να αναπέμψει τη Συμφωνία όταν θα φθάσει στα χέρια του για υπογραφή ή να παραιτηθεί.

Τις φαιδρότητες αυτές τις σιγοντάρουν, αν δεν τις δρομολογούν, και κάτι παλικάρια από δώθε κάτω που δεν τολμούν τα ίδια αλλά ξαμόλησαν τους υποτακτικούς τους σε τηλεοράσεις και καφενεία. Θέλουν να κλονίσουν την αγάπη των Μεσσηνίων στον Προκόπη Παυλόπουλο που έρχεται και φέτος για πολλοστή φορά να προσκυνήσει την Υπαπαντή και να τιμήσει την γενέτειρά του.

Ας τους πει λοιπόν κάποιος ότι μετά την αναθεώρηση του Συντάγματος το 1985 οι αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας έχουν συρρικνωθεί, και αν ακόμα ήθελε, δεν έχει την δυνατότητα να το κάνει. Οσο για την παραίτηση, αν το έκανε, τη θέση του καταλαμβάνει (μέχρι την εκλογή νέου) ο πρόεδρος της Βουλής. Ο,τι λοιπόν θα απέφευγε να υπογράψει ο Παυλόπουλος θα το έκανε ο Βούτσης. Και τότε θα ζούσανε αυτοί καλά (που θα έφευγε ο Παυλόπουλος) και εμείς χειρότερα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 00:15