Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 19:46

Ανύπαρκτο έργο στα μεγάλα και σημαντικά

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ανύπαρκτο έργο στα μεγάλα και σημαντικά

Διαβάζεις τις ανακοινώσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη Μεσσηνία και νομίζεις ότι γίνεται κοσμογονία έργων και πως ζεις σε άλλο τόπο. Η περιφερειακή αρχή τρέχει να παρουσιάσει "έργο" και να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργήσει η πραγματικότητα.

Η πρώτη χθεσινή της ανακοίνωση αναφέρει ότι “με στόχο την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων λειτουργίας του οδοφωτισμού στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Μεσσηνίας, ώστε να αναβαθμιστεί το επίπεδο άνεσης και ασφάλειας, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης μερίμνησε ώστε να γίνει άμεση αποκατάσταση της πλήρους λειτουργίας του οδοφωτισμού”.

Η δεύτερη ανακοίνωση αφορά το έργο της αποκατάστασης του ναού Αγίων Θεοδώρων στην Τοπική Κοινότητα Κατσαρού, το οποίο πρόταξε ο κ. Τατούλης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Κατσαρού το Σάββατο 2 Μαρτίου. Εδώ αναρωτιέσαι, μεταξύ άλλων, είχε πάει άραγε και πέρσι και πρόπερσι ο περιφερειάρχης στους αποκριάτικους χορούς του συλλόγου; Το ερώτημα, ρητορικό. Ας όψονται οι εκλογές. Εχει προφανώς λεφτά η Περιφέρεια και τα μοιράζει ο περιφερειάρχης, ελπίζοντας να ανταμειφθεί στην κάλπη του χωριού (και με τη βοήθεια του Θεού).

Η τρίτη ανακοίνωση της Περιφέρειας αφορά έναν άλλο χορό, ποδοσφαιρικής ομάδας, το ίδιο βράδυ: “Ιδιαίτερη υποδοχή επιφύλαξαν στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟ Καλού Νερού το Σάββατο 2 Μαρτίου, κατά τον ετήσιο χορό τους, όπου έγινε ειδική αναφορά στην προσπάθεια της περιφερειακής αρχής η ομάδα να παίζει σε δικό της γήπεδο”. Και γήπεδο υποσχέθηκε ο περιφερειάρχης... Αφού έφτιαξε όλα τα γήπεδα της Αρκαδίας, ασχολείται προεκλογικά και μ’ αυτά της Μεσσηνίας.

Αλήθεια, όμως, τα μεγάλα έργα της Μεσσηνίας που έχει υποσχεθεί ο κ. Τατούλης εδώ και χρόνια, πότε θα δημοπρατηθούν και θα υλοποιηθούν; Προλαβαίνει βέβαια μέχρι τις εκλογές να τα υποσχεθεί ξανά. Μιλάμε βέβαια για τους δρόμους Μεσσήνη - Εύα - Λάμπαινα - Αρχαία Μεσσήνη και Φιλιατρά - Γαργαλιάνοι, καθώς και για το αλιευτικό καταφύγιο στο Μάραθο. Ο δε δρόμος Τζάνε - Καλαμάκι, που ήταν να ολοκληρωθεί στο τέλος του 2015, πότε θα τελειώσει και θα παραδοθεί;

Οταν το έργο σου είναι ανύπαρκτο στα μεγάλα και σημαντικά, τότε προεκλογικά αλλάζεις λάμπες και μοιράζεις χρήματα σε εκκλησίες και γήπεδα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 17:39