Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2011 14:17

Η διαπλοκή κι η κουτσομπόλα

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κατά τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, δεν είναι σοβαρό θέμα η λάσπη εναντίον του μέχρι πρότινος αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Χρήστου Μαλαπάνη για διαπλοκή. Είναι... θέμα εσωτερικό των δημοσιογράφων, που πρέπει να το λύσουν. Γράφω δηλαδή εγώ υπέρ του Μαλαπάνη, κι ο συνάδελφος που δε με γουστάρει ή δε γουστάρει την εφημερίδα που εργάζομαι γράφει ανάποδα. Διαβάλλει, συκοφαντεί το Μαλαπάνη πως είναι διαπλεκόμενος. Ετσι, για πλάκα. Ή μήπως δεν ήταν για πλάκα... και το αφήνουμε να αιωρείται; Και η αξιοπρέπεια, η πολιτική ηθική πού είναι; Δεν υπάρχουν, δε λογαριάζονται.
Για τον κ. Τατούλη όμως ο κ. Μαλαπάνης δεν ήταν ένας άγνωστος, ένας τυχαίος. Ως αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας ήταν στενός συνεργάτης του - και το γεγονός ότι αρνείται να σχολιάσει, να πάρει θέση για τη λάσπη περί διαπλοκής, προκαλεί εντύπωση, αφήνει ερωτηματικά. Να υπενθυμίσω ότι στη συκοφάντηση του μέχρι πρότινος αντιπεριφερειάρχη αντέδρασαν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Πουλοκέφαλος και ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γιώργος Δέδες. Λες και τους άφησαν μόνους τους επίτηδες, αφού είναι οι επόμενοι στοχοποιημένοι σύμβουλοι που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, από την ηγετική ομάδα που διοικεί την Περιφέρεια.
Ο πιο πρόσφατος στόχος του περιφερειάρχη πάντως είναι ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Κώστας Μαργέλης. Ο κ. Τατούλης "αποκάλυψε" ότι πάει για βουλευτής ή για δήμαρχος και γι’ αυτό έχει σηκώσει την παντιέρα για να γίνουν οι φυλακές στη Μεσσηνία. Δεν μπορεί να κρύψει την ενόχλησή του ο περιφερειάρχης, που ένα δημόσιο πρόσωπο του πηγαίνει κόντρα και αμφισβητεί τις επιλογές του. Γι’ αυτό ο Κ. Μαργέλης είναι και "κουτσομπόλα" κατά τον κ. Τατούλη, που τα βάζει με το αρκαδικό λόμπι.
Τελικά όμως, ο περιφερειάρχης αποδέχτηκε την προεκλογική του δέσμευση για φυλακές στην Αμφεια, δηλώνοντας... σταθερός στις απόψεις του. Είπατε τίποτα;

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Και τα μυαλά στα κάγκελα... Στροφή και... επιστροφή »

NEWSLETTER