Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 21:59

Μετρούν αντίστροφα

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Μετρούν αντίστροφα

Σύμφωνα με τη θεωρία Τατούλη, η υπόθεση με τους "κοριούς" στήθηκε από κάποιους κακούς ανθρώπους οι οποίοι δεν άντεξαν τη μεγαλειώδη στιγμή της επιτυχημένης διεξαγωγής του Αναπτυξιακού Συνεδρίου, όπου δύο κόσμοι συναντήθηκαν κι ενώθηκαν!

Ολα τα είχαμε ακούσει, αλλά συνωμοσία για να θαμπώσει η εικόνα ενός συνεδρίου πρώτη φορά ακούμε! Οσο για τους... δύο κόσμους, έχουμε την αίσθηση ότι ο λαϊκισμός, ανεξάρτητα από το δεξιό ή το αριστερό του πρόσημο, είναι ίδιος, γι' αυτό πάντα συναντάται αυτοθαυμαζόμενος και συνωμοσιολογώντας!

Εχουμε βέβαια τη βάσιμη υποψία ότι αυτοί οι κακοί άνθρωποι συνωμοτούν και δεν επιτρέπουν την έγκαιρη ολοκλήρωση των ασφαλτοστρώσεων στους δρόμους, με αποτέλεσμα να χρειάζονται συνεχώς παρατάσεις που θαμπώνουν την εικόνα της επιτυχίας. Ακόμα και τα «έργα-σημαία» που θα άλλαζαν το ρου της ιστορίας της Πελοποννήσου, δεν φαίνονται επειδή κάποιοι κακοί τα κρύβουν, ώστε να μη βλέπουν οι πολίτες την κοσμογονία των δράσεων που αλλάζουν το Μοριά!

Το χειρότερο όλων όμως είναι ότι οι... συνωμότες έχουν πείσει πλέον τα μεγαλύτερα κόμματα ότι η συγκεκριμένη αυτοδιοικητική ομάδα αποτελεί πολιτικό πρόβλημα. Στη ΝΔ σε επίπεδο Μεσσηνίας νέα υποψηφιότητα Τατούλη δεν περνά ούτε με τον ίδιο το Μητσοτάκη να γυρίζει τα χωριά. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία έστειλαν ήδη το μήνυμά τους κόβοντας κάθε γέφυρα. Στο Κίνημα Αλλαγής τούτη τη φορά θα «χυθεί αίμα» για να περάσει νέα στήριξη. Ο ένας μετά τον άλλο δηλαδή, φίλοι και εχθροί, γυρίζουν την πλάτη στο πολιτικό αφήγημα που... συγκλόνισε τη χώρα!

Το... αφήγημα με δικό του σακούλι δεν έχει πάει ακόμα στο μύλο. Ποτέ δεν το έκανε, και ξέρει πολύ καλά τι θα συμβεί αν αναγκαστεί να πορευτεί μόνο του. Αυτό είναι που προκαλεί τον μεγάλο εκνευρισμό - μιας και το αδιέξοδο είναι μεγάλο, και το πολιτικό τέλος για κάποιους και κάποιες απολύτως ορατό. Οι "κοριοί", πέρα από το αστυνομικό-δικαστικό τους μέρος το οποίο θα δούμε πού θα βγάλει, λειτούργησαν ως επιταχυντές των εξελίξεων. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα.

 

panagopg@gmail.com