Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 12:23

Κάτι δεν πάει καλά στο Παραδείσια - Τσακώνα

Γράφτηκε από την

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ


Κύριε πρωθυπουργέ,
Εχετε αναλάβει το πιο δύσκολο, κουραστικό και ακανθώδες κυβερνητικό έργο που έλαβε χώρα στην πατρίδα μας.
Ως εκ τούτου, δεν έπεσε ίσως στην αντίληψή σας ή μάλλον δεν σας επέτρεψε ο πολύτιμος χρόνος σας, με τα μεγάλα ξενύχτια, τα αστραπιαία ταξίδια σας στο εξωτερικό για την προάσπιση των συμφερόντων και προβλημάτων της χώρας μας κ.λπ., για να δείτε την εξαιρετικά μεγάλη καθυστέρηση παραδόσεως του τμήματος του αυτοκινητοδρόμου Παραδείσια - Τσακώνα, μόλις λίγων χιλιομέτρων.
Ουσιαστικά κ. πρωθυπουργέ, το εν λόγω τμήμα έχει καταντήσει σαν... "το γεφύρι της Αρτας", με αποτέλεσμα να καταταλαιπωρούνται χρόνια ολόκληρα όλοι οι Μεσσήνιοι συμπατριώτες μας που μάλιστα σας τίμησαν με υψηλά ποσοστά!
Τόσο σε διάφορες μεσσηνιακές εφημερίδες όσο και στην έγκριτη «Ελευθερία» διαβάζαμε: «Το τμήμα Παραδείσια - Τσακώνα παραδίδεται στις 10 Μαρτίου». Στη συνέχεια έγραφαν «Παραδίδεται πριν το Πάσχα». Υστερα… «Παραδίδεται αρχές Ιουλίου, τέλος Αυγούστου, τέλος Σεπτεμβρίου, τέλος Οκτωβρίου…». Και τελευταία έγραψαν σε λίγες μέρες μέσα στον Νοέμβριο. Αυτά και άλλα έγραφαν οι εφημερίδες, αλλά και διάφοροι σταθμοί τηλεόρασης (κρατικοί και ιδιωτικοί) προανήγγελλαν την άμεση παράδοση του περιβόητου τμήματος Παραδείσια - Τσακώνα και μάλιστα με φωτογραφικό υλικό.
Κύριε πρωθυπουργέ, πολύ φοβούμαι ότι κάτι δεν πάει καλά στο συγκεκριμένο τμήμα της εθνικής οδού, που χρόνια ολόκληρα κουράζει και ταλαιπωρεί αφάνταστα τους συμπατριώτες μας.
Πιστεύω ότι οι σύμβουλοί σας θα το θέσουν υπ’ όψην σας, και είμαι βέβαιος ότι το πρόβλημα θα το λύσετε άμεσα όπως επαξίως ξεπεράσατε και λύσατε αρκετά μεγάλα συσσωρευμένα θέματα της χώρας μας μέσα σε λίγους μήνες.


Κων/νος Χ. Καραμπάτσος
Δημοσιογράφος - Ιστορικός Συγγραφέας


NEWSLETTER