Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013 12:43

Πηγάδα του Μελιγαλά 15/09/2013: Η προβολή του ελάσσονος και ο εκμηδενισμός του μείζονος

Γράφτηκε από την
Πηγάδα του Μελιγαλά 15/09/2013: Η προβολή του ελάσσονος και ο εκμηδενισμός του μείζονος

Γράφει ο Αλέξανδρος Αν. Τσούμπας

 

Η επί ένα συνεχές οκταήμερο (15/09/2013 έως και σήμερον 22/09/2013) προβαλλόμενη και σχολιαζόμενη από δημοσιογράφους, πολιτικούς και άλλους, σχεδόν εις όλα τα τηλεοπτικά μέσα εικόνα, εις την οποίαν εμφανίζεται η αντίσταση ενός γέροντος στην παράδοση σε μέλη της Χρυσής Αυγής του μικροφώνου της εκδηλώσεως αποτίσεως του οφειλόμενου φόρου τιμής στους σφαγιασθέντες στην Πηγάδα του Μελιγαλά Έλληνες και Ελληνίδες πάσης ηλικίας από τους κομμουνιστές, εις εφαρμογή της εντολής του Αθανασίου Κλάρα (Άρη Βελουχιώτη) και το εν συνεχεία σπρώξιμο του γέροντος από μέλη της Χρυσής Αυγής δια την αρπαγή του μικροφώνου είναι αποπροσανατολιστική.

Και τούτο διότι προβάλλεται το έλασσον έναντι του μείζονος.

Το μείζον είναι η λόγω των ενεργειών της Χρυσής Αυγής διακοπή της αποτίσεως του οφειλομένου φόρου τιμής προς τους εκεί σφαγιαθέντας Έλληνες και Ελληνίδες και η μέσω αυτής διατάραξη της ηρεμίας των ψυχών των εκεί θυσιασθέντων Ελληνόψυχων αλλά και των εν ζωή ομοίων των. Με άλλα λόγια το μείζον αφορά την βεβήλωση από την Χρυσή Αυγή του ιερού αυτού χώρου που είναι ποτισμένος από αίμα ελληνικό και ανήκει στο Έθνος και όχι στα κόμματα. Και αυτό το μείζον αποσιωπάται από όλους τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους προς τέρψιν της αριστεράς, δια να μας υπενθυμίσει, αυτή η αποσιώπηση, την ρήση: «Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, οι διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνοντες».

Η χώρα σε κάθε γεγονός έχει ανάγκην την όλη αλήθεια. Οποιαδήποτε και εάν είναι αυτή. Οτιδήποτε άλλο είναι αντεθνικό (ιδέ την του Διονυσίου Σολωμού ρήση: «Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό ότι είναι αληθές») και άρα υβριστικό προς την πατρίδα και το έθνος.

22/09/2013

 




NEWSLETTER