Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 17:21

Κράξιμο παντού

Γράφτηκε από  Κάτσαρης Παναγιώτης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αγριο κράξιμο στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου στο Βερολίνο. Αγριο κράξιμο στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλο στο Παρίσι, αλλά ακόμη και σε ταβέρνα στα Καλύβια Αττικής μετά γιαουρτώματος μάλιστα. Άγριο κράξιμο στον υπουργό Υγείας Α. Λοβέρδο στο Ηράκλειο Κρήτης, αλλά και σε βιβλιοπωλείο στο Χαλάνδρι. Άγριο κράξιμο στον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Π. Μπεγλίτη από τους εργαζόμενους στην ΕΑΒ. Γεύμα μετά κραξίματος από οδηγούς λεωφορείων του Χ. Πρωτόπαπα στο Κολωνάκι. Συγκεντρώσεις γιουχαΐσματος εκατοντάδων ατόμων έξω από τα σπίτια του Α. Τσοχατζόπουλου και του Κ. Σημίτη. Και πού είσαι ακόμη. Μέχρι και ο Παπανδρέου πρόσφατα παραδέχθηκε ότι ο κόσμος θα τους πάρει με τις πέτρες «αν αποτύχουν» οι αποτυχημένοι.
Αν πάντως νομίζετε ότι αυτά τα περιστατικά εντάσσονται στο πλαίσιο των αντιδράσεων ευρύτατων κοινωνικών στρωμάτων εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής, πλανάσθε πλάνην οικτράν. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλτιάδης Παπαϊωάννου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη: «Ποια κοινωνία αντιδρά;... Η κοινωνία δηλαδή είναι οι πέντε αναρχικοί ή αυτοί που βάζει ο κ. Τσίπρας και πάνε και κάνουν φασαρίες;» αναρωτήθηκε σε επιθετικό τόνο.
Τι υπονοεί άραγε ο Μ. Παπαϊωάννου; Ότι όλη η υπόλοιπη κοινωνία θα ήθελε να αγκαλιάσει σφικτά τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ; Προτίθεται μήπως να προτρέψει τους υπουργούς της κυβέρνησης Παπανδρέου μόλις βλέπουν πλήθος μαζεμένο να τρέχουν ανάμεσα στον κόσμο περιμένοντας αγκαλιές, φιλιά, χάδια και εκδηλώσεις θαυμασμού και ευγνωμοσύνης; Αν πιστεύει κάτι τέτοιο πάντως, για ...ανθρωπιστικούς και μόνο λόγους θα συνιστούσαμε στο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να μην επιμένει σε τέτοιες θέσεις. Δεν το έχουν σε τίποτα οι υπόλοιποι πολιτικοί του ΠAΣΟΚ να το κυνηγούν έπειτα όλοι μαζί ως ...«βαλτό του Τσίπρα» που τους έριξε στα νύχια των «πέντε αναρχικών»...
Εμείς πάντως εδώ και μήνες (ακόμη και πριν τις εκλογές) τονίζαμε ότι οι ίδιοι οι ψηφοφόροι τους θα τους πάρουν με τις πέτρες με τα μέτρα που παίρνουν και αυτά που κάνουν αλλά αυτοί γελούσαν. Εφτασαν μάλιστα μετά τις Περιφερειακές – Δημοτικές εκλογές να πανηγυρίζουν, ότι η κοινωνία εγκρίνει τα μέτρα που πήραν. Τώρα λοιπόν ας αρχίσουν σιγά, σιγά να ζεσταίνουν τις μηχανές των ελικοπτέρων που θα τους φυγαδεύσουν από τις αγκαλιές και τα χάδια των ψηφοφόρων τους.

Του Παναγιώτη Κάτσαρη

Μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ Μεσσηνίας

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER