Παρασκευή, 08 Μαϊος 2015 17:01

Η εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη

Γράφτηκε από την
Η εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη

Σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας σας της Τετάρτης 6.5.2015, σελίδα 5, με αριθμό φύλλου 11516, που υπογράφεται από το δημοσιογράφο Γιάννη Σινάπη, ως προς την διαδικασία επιλογής Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, που έλαβε χώρα την Δευτέρα 27 Απριλίου 2015, επιθυμώ να σας δηλώσω ότι το εν λόγω δημοσίευμα ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια καθ’ όσον με αφορά.

Λαβούσα γνώση, της υπ’ αριθμ. πρωτ. 15344/17.04.2015 προκήρυξης του Δήμου Καλαμάτας, η οποία αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, με προθεσμία υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας την 27η Απριλίου 2015 και ώρα 20:00, ως έχουσα δικαίωμα, κατά το Σύνταγμα και το νόμο, θεωρώντας ότι πληρώ, ως επιστήμων, δραστηριοποιούμενη, από της ενάρξεως της επαγγελματικής μου δραστηριότητας ως δικηγόρος, μέχρι σήμερα στην πόλη της Καλαμάτας, και έχουσα ειδική γνώση διαμεσολάβησης, και πληρούσα τα εκ του νόμου τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για τη συγκεκριμένη θέση, κατέθεσα υποψηφιότητα, με δήλωσή μου, συνοδευόμενη από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, προς το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, την Δευτέρα 27η Απριλίου 2015 και ώρα 13:15.

Την ως άνω υποψηφιότητα υπέβαλα και παραστάθηκα, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, υποστηρίζοντας και προφορικά την υποψηφιότητά μου, με γνώμονα την συνείδησή μου αποκλειστικά, ενώ την απόφασή μου αυτή τη γνώριζαν μόνο η οικογένειά μου και οι πολύ στενοί συνεργάτες μου.        

Επειδή στην ανωτέρω προκήρυξη δεν περιλαμβάνονταν, και φυσικά ουδέποτε κατετέθησαν υπ’ εμού, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων, με μεγάλη έκπληξη ανέγνωσα τα όσα αναφέρει ο συνεργάτης σας δημοσιογράφος, στο ως άνω δημοσίευμα, ο οποίος δυστυχώς ουδέποτε επικοινώνησε μετ’ εμού, κατά τα επιτασσόμενα ρητώς από τους κανόνες δεοντολογίας του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, ώστε να διασταυρώσει όσα αυτός ανέγραψε.

Κωνσταντίνα Γεωργ. Τζάνου

Δικηγόρος Καλαμάτας

 


NEWSLETTER