Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 15:34

Οι λακκούβες της Αναγνωσταρά

Γράφτηκε από την
Οι λακκούβες της Αναγνωσταρά

Στην καρδιά του κέντρου της Καλαμάτας, στην οδό Αναγνωσταρά, σχεδόν πίσω από το Πνευματικό Κέντρο, μια τεράστια λακκούβα "υποδέχεται" τις ρόδες όποιου αυτοκινήτου διασχίζει τον συγκεκριμένο δρόμο.

Πρόκειται για ένα από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περαστικοί και οι επαγγελματίες της εν λόγω κεντρικής οδού, αφού σε άλλα σημεία έχει σπάσει το πεζοδρόμιο και σε άλλα "χάσκει" η σχάρα του φρεατίου.

Ειδικά για τη λακκούβα, ξαφνιάζει τους... πρωτάρηδες, ενώ οι οδηγοί που περνούν συχνά από το σημείο περιμένουν ότι οι ρόδες της δεξιάς πλευράς του αυτοκινήτου τους θα "βουτήξουν" στην τρύπα και συνήθως προσέχουν τ' αμορτισέρ τους. Αν βρέχει τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα, αφού οι οδηγοί δεν βλέπουν την τρύπα και πέφτουν σε... λίμνη, με ό,τι σημαίνει αυτό για τις βιτρίνες των γύρω καταστημάτων και τους άτυχους περαστικούς.

Οι καταστηματάρχες διαμαρτύρονται πως τόσο η συγκεκριμένη λακκούβα, όσο και μια ακόμα λίγα μέτρα πιο μακριά είναι καιρό σ’ αυτή την κατάσταση και κανένας αρμόδιος φορέας δεν έχει ενδιαφερθεί ακόμα.

Κ.Δ.


NEWSLETTER