Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012 12:19

Τους έφαγε το σκουπίδι!

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τους έφαγε το σκουπίδι!

"ΔΕΝ αντέχουμε άλλο" μας είπε ο καταστηματάρχης που πήρε χτες τηλέφωνο στην "Ε" μην ξέροντας πού αλλού να απευθυνθεί. Ο άνθρωπος έχει μαγαζί κοντά στη Βαλαωρίτου. Στη γωνία Βαλαωρίτου και Αναγνωσταρά υπάρχουν αρκετοί κάδοι σκουπιδιών ο ένας δίπλα στον άλλο. Συχνά όμως ο κόσμος δεν πετάει τις σακούλες μέσα, οι κάδοι είναι άδειοι, βρωμάει ο τόπος, τα αυτοκίνητα περνάνε και τις σκίζουν... Κάλεσαν τη Δημοτική Αστυνομία, αλλά η απάντηση ήταν ότι δεν μπορούν να μεταβούν στο σημείο γιατί... βρέχει! Χρειάζεται σεβασμός στο συμπολίτη πάνω από όλα, από όλους τους εμπλεκόμενους!

Γ.Σαρ. 

Σχόλια  

0 # Κατερίνα Ξάνθου 12-12-2012 18:27
"Σεβασμός στον συμπολίτη από όλους τους εμπλεκόμενους" γράφει η Γιούλα Σαρδέλη. Αλήθεια, τι ειν' αυτό; Το ψάχνω κάθε μέρα. Στα πεζοδρόμια με τα... τραπεζάκια έξω, σε δημόσιες υπηρεσίες γυρεύοντας ένα πιστοποιητικό, στην ασύδοτη και ανεξέλεγκτη ηχορύπανση, στο είπα - ξείπα του συνεργάτη, στις πέντε, δέκα, αναβολές που παίρνει η λύση μιας διαφοράς, ενάμιση χρόνο η κάθε μία και δικάζεται με τους αντίδικους πια συγχωρεμένους, στο... στο... στο... Αφήνω τελευταίο το "ήθος" κάθε πολιτικού λαμόγιου, υπεύθυνου για όλα αυτά συνεπώς και για την κατάντια της πατρίδας.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # pipis34 13-12-2012 09:46
Στο διαγνωστικό εγχειρίδιο ψυχικών διαταραχών (αυτό που διαβάζουν οι ψυχίατροι για να βρούν τι έχει ο ασθενής), αναφέρεται οτι δεν μπορεί να λέγεται κάποιος ψυχικά διαταραγμένος όταν η συμπεριφορά του έιναι κοινότυπη στο κοινωνικό περιβάλλον του και συνεπώς η συγκεκριμένη ψυχική διαταραχή πρέπει να εξαιρείται από τις ψυχικές διαταραχές που αναγνωρίζονται στο συγκεκριμένο κοινωνικό περιβάλλον.

Επιπλέον, αναφέρεται οτι για την Ελλάδα εξαιρούνται δύο ψυχικές διαταραχές, μία εκ των οποίων είναι ο "ναρκισσισμός".

Δηλαδή, ο ναρκισσισμός είναι τόσο διαδεδομένος στην Ελλάδα ο΄που πλέον δεν θεωρείται πάθηση, αφού οι πιό πολλοί είναι ναρκισσιστές.

Ναρκισσισμός είναι η συμεριφορά του "Ελληναρά" που "να 'ούμε γουστάρω έτσι" , "κι΄ άμα δε σ΄αρέσει θα σ΄αρχίσω στα γαμοσταυρίδια και θα σε φτιάξω",.

Κι αυτό ανεξάρτητα από το εάν είναι αγγράματος αγρότης η διπλωματούχος απο την Πλατεία Εξαρχείων που δίνει πτυχία επιστημόνων μετλά από 8-ετή θητεία φραπεζιάσματος στις καφετέριες.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER