Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011 22:04

Απαγορεύονται οι φωτογραφίες;

Γράφτηκε από την

ΑΥΤΟ είναι το όχημα που απέκτησε η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας, προκειμένου να εξυπηρετείται στις μετακινήσεις του προσωπικού και του απαραίτητου εξοπλισμού όταν καλείται να εξυπηρετήσει πρωτοβουλίες εθελοντικής αιμοδοσίας σε χώρους εκτός του ιδρύματος.
Οπως διαπιστώνετε, είναι ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο και όχι κάποιο... απόρρητο πρωτότυπο, η εικόνα του οποίου δεν πρέπει να δημοσιοποιηθεί προς τα έξω για να μη διαρρεύσουν κρατικά μυστικά.
Πάντως εγώ έτσι νόμισα, όταν στην πύλη του Νοσοκομείου μού ζήτησαν να... παραδώσω τη φωτογραφική μηχανή, επειδή -λέει- απαγορεύεται, με εντολή της διοίκησης, να φωτογραφίζεις μέσα στον περίβολο του ιδρύματος!
Εννοείται ότι καμία μηχανή δεν παραδόθηκε σε κανέναν, ωστόσο ας μου επιτραπεί να υποθέσω ότι μάλλον κάποια παρανόηση θα πρέπει να έχει γίνει ως προς τις εντολές της διοίκησης, όσον αφορά στο θέμα της φωτογράφισης.
Εγώ θα έλεγα ότι προτιμότερο θα ήταν να γίνεται, ανά διαστήματα, μια βόλτα από τους φύλακες στα πάρκινγκ, μήπως και γλυτώσει το σπάσιμο κάποιο παρμπρίζ από τους τελείως αποθρασυνθέντες «ποντικούς» που νομίζουν ότι οι πιο πάνω χώροι είναι τσιφλίκι τους...
Β.Γ.Μ.