Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2016 18:14

Ελάχιστα εισιτήρια για το γκαλά με τον Δ. Πλατανιά 

Γράφτηκε από την

Εντονες διαμαρτυρίες για το έλλειμμα εισιτηρίων υπήρξαν από την πρώτη κιόλας μέρα της προπώλησης για το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. Το πρόβλημα εντοπίστηκε στο Γκαλά Οπερας με το Δ. Πλατανιά. Το απόγευμα της Τρίτης είχαν μείνει πολύ λίγες θέσεις στην Κεντρική Αίθουσα του Μεγάρου Χορού.

Παράπονα έγιναν επίσης για το ότι στο κατάστημα "Γερμανός" δεν είχε ανοίξει το σύστημα των εισιτηρίων από την πρώτη στιγμή της προπώλησης. Η κακή συνεννόηση έστειλε την καταγγέλλουσα από… τον Αννα στον Καϊάφα, ενώ ο "Γερμανός" δεν είχε ανακοινωθεί στο ευρύ κοινό ως σημείο πώλησης.

Αλλη διαμαρτυρία έκανε λόγο για "πτώση" του ηλεκτρονικού συστήματος, λίγες ώρες μετά την έναρξη της πρώτης μέρας. 

Ο πρόεδρος της "Φάρις" Θανάσης Ηλιόπουλος σχολίασε σχετικά με τα παραπάνω, πως η ζήτηση ήταν μεγάλη από την πρώτη κιόλας μέρα, γι' αυτό και τα εναπομείναντα εισιτήρια ήταν λιγοστά. Αυτά που διατέθηκαν εξαρχής ήταν 550 και 170 ηλεκτρονικά. Πρόσθεσε πως μάλλον το Μέγαρο δεν είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει όλους εκείνους που θέλουν να δουν τις παραστάσεις. Ιδιαίτερα ικανοποιητική έκρινε πάντως τη ζήτηση και στα ηλεκτρονικά εισιτήρια, αφού μέχρι χτες είχαν δοθεί περίπου 100.

Γ. Σαρ.