Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 12:46

“Λαϊκή Συσπείρωση” ενάντια σε “ντόπιες και ξένες λούγκρες”

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

 

Πριν λίγες μέρες όταν ένα τριτοκλασάτο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, η Μεσσήνια Πιπίνα Κουμάντου, έγραψε ανοησίες για τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη, το θέμα σωστά έλαβε πανελλήνια διάσταση μετά και από καταγγελία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Οταν ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” (παράταξης που δεν κρύβει τις σχέσεις της με το ΚΚΕ) του Δήμου Μεσσήνης Κώστας Αποστολόπουλος βρίζει τους ομοφυλόφιλους είναι... μέρα μεσημέρι και έχει 30 βαθμούς Κελσίου.

Ας δούμε τι γράφει σε δημόσια ανάρτησή του μεταξύ άλλων ο κ. Αποστολόπουλος:

"Δεν μας έφταναν τα τόσα προβλήματα εσωτερικά και εξωτερικά, που έχει ο λαός και η χώρα μας, μας καλούν με συνεχείς προκλητικές διαφημίσεις, να είμαστε "παρούσες" το βράδυ του Σαββάτου στο Σύνταγμα να ξεφαντώσουμε μαζί με ντόπιες και ξένες λούγκρες. Πού καταντήσαμε ρε παιδιά, έχουμε ξεσκιστεί στην προοδευτικότητα, με λίγο μεγαλύτερη πεθαίνεις. Επειδή οι Συριζολούγκρες δεν μπόρεσαν τελικά να θεσμοθετήσουν τίποτα ομαλό στην Ελλάδα -υπακούοντας στα ΛΟΑΤ αφεντικά τους- θεσμοθετούν τώρα την ανωμαλία".

Σε νέα ανάρτησή του ο κ. Αποστολόπουλος επιμένει: "...Το ακριβώς αντίθετο έγινε χθες στην παρέλαση του gay pride καρακιτσαριού. Ενός βρόμικου συρφετού από ξεφωνημένες τροφίμους φανερών και κρυφών οίκων ανοχής της Αθήνας και άλλων πόλεων που ευτυχώς ο κόσμος της Αθήνας, παρά τη συνεχή προβολή από τα κρατικά κανάλια, σνομπάρισε κανονικά και δεν καταδέχτηκε να πάει ούτε από περιέργεια. Πιο αηδιαστικό "θέαμα" δεν είχε ξαναδεί η Αθήνα τα τελευταία χρόνια. Η απόλυτη ξεφτίλα κενών ατόμων απροσδιόριστου φύλου, που πάσχιζαν να δείξουν τη "διαφορετικότητά" τους προβάλλοντας τα γυμνά τους οπίσθια και γράφοντας στα σώματά τους ό,τι μπούρδα τους κατέβαινε...".

Γιατί ο κ. Αποστολόπουλος παραμένει στο απυρόβλητο, ενώ η κ. Κουμάντου κρεμάστηκε στα μανταλάκια; Η απάντηση είναι απλή: Οι αριστεροί μετά τη χούντα απέσπασαν από τους δεξιούς το δικαίωμα να λένε και να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να απολογούνται σε κανέναν. Ετσι ένα στέλεχος της “Λαϊκής Συσπείρωσης” όπως ο κ. Αποστολόπουλος, μπορεί να βρίζει εκτός από τους ομοφυλόφιλους ακόμα και τους αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα η Αριστερά να διατηρεί το ηθικό της πλεονέκτημα με τον ίδιο τρόπο που η Δεξιά κρατούσε τα σκήπτρα της νίκης από το τέλος του Εμφυλίου έως τη χούντα αφήνοντας στο απυρόβλητο τους ακροδεξιούς ομοϊδεάτες της. Από εκεί και πέρα, όπως πολλοί δεξιοί θαυμάζουν τη συνέπεια του... Ντερτιλή είναι απολύτως φυσιολογικό και πολλοί αριστεροί να θαυμάζουν τη συνέπεια, με την οποία το ΚΚΕ στηρίζει τους "λεβέντες" που βρίζουν τους ομοφυλόφιλους για να ψαρέψουν "αντρίκειες" ψήφους.

Υ.Γ. Οσοι χειροκρότησαν ενθουσιασμένοι την παράσταση "Καμπαρέ" στη σκηνή της Καλαμάτας, έχουν να πουν κάτι ή είναι... καλοκαίρι και δεν θέλουν να χαλάσουν τα μπάνια του λαού;

 

Θανάσης Λαγός

Εmail: lathanasis@yahoo.gr

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 12:52