Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 13:29

Εξαγγελίες για φανατικούς

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Ενας φυσιολογικός άνθρωπος δεν πιστεύει τα χοντροκομμένα fake news που πιστεύει ένας φανατικός, υποστήριξε μεταξύ άλλων από την Καλαμάτα ο καθηγητής του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ Γιώργος Πλειός.

Συμφωνώντας απολύτως μαζί του θα επέκτεινα τη θεωρία του, λέγοντας ότι κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν πιστεύει όσα εξαγγέλλουν οι Ελληνες πολιτικοί σε ένα αναπτυξιακό συνέδριο, ενώ αντιθέτως οι φανατικοί οπαδοί τους όχι μόνο τα πιστεύουν, αλλά αναπαράγουν κιόλας τις εξαγγελίες νομίζοντας ότι προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στην κοινωνία.

Προσωπικά θα πίστευα τις εξαγγελίες ενός αναπτυξιακού συνεδρίου αν ήταν κοστολογημένες, είχαν σαφές χρονοδιάγραμμα και φυσικά αν ο πολιτικός που τις εξήγγειλε δεσμευόταν ότι θα παραιτηθεί σε περίπτωση που πέσει έξω στις προβλέψεις του.

Για παράδειγμα: Θα πίστευα έναν υπουργό Υποδομών αν δήλωνε ότι θα παραιτηθεί σε περίπτωση που ο δρόμος Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη δεν έχει δημοπρατηθεί μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα, δεν έχει ανακηρυχθεί ανάδοχος μέχρι το τέλος του 2019 και δεν έχει ολοκληρωθεί το έργο μέχρι το τέλος του 2021.

Θα ψήφιζα επίσης όποιον υποψήφιο περιφερειάρχη δήλωνε ότι θα παραιτηθεί αν μετά από δύο χρόνια θητείας δεν έχει καταφέρει να αυξήσει το κατά κεφαλήν ΑΕΠ της Πελοποννήσου από το 56% του ευρωπαϊκού μέσου όρου, τουλάχιστον στο 65%.

Τα υπόλοιπα είναι για φανατικούς οπαδούς και μόνο, ενώ το ποσοστό των φανατικών επί του συνόλου των ψηφοφόρων είναι... θέμα άλλου άρθρου.

Θανάσης Λαγός

Εmail: lathanasis@yahoo.gr

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 13:35